Pages

2022. április 5., kedd

Utazás Japánba! 2. rész

Üdvözlöm a Mugli világ rovat Olvasóit!

Mai cikkünkben megint egy anime lesz a főszerepben, a régebben bemutatott „Haikyuu!!” után. A mostani anime pedig nem lesz más, mint az Ouran High School Host Club!

Először is pár szó a történetről:

A sorozat az ultra elit Ouran Középiskolában játszódik, ahol Fujioka Haruhi kicsit kilóg a sorból. Kicsit szerényebb életmódja mellett, még szereti a csendes zugokat, ahol kedvére olvashat és a zenetermet is gyakran látogatja, sokakkal ellentétben. Vele szöges ellentétben áll az Ouran High School Host Club, ami a helyi menő srácok bandája. Nem is sejti, hogy a véletlenek játékaként hamarosan ő is tagja lesz a csapatnak…

Most pedig a főszereplőről szeretnék kicsit bővebb kifejtést írni. Személy szerint Haruhi karaktere nekem rögtön a kedvenceim között volt azzal, hogy neki is a kedvenc elfoglaltságai között van az olvasás, valamint a csendesebb helyeket kedveli. Ő egy komikus, úgy nevezett, tsukkomi karakter, amit annyit jelent, hogy egy reális pragmatista szerepet játszik, és megpróbálja korrigálni a korábbiakat. Bár egy lány, egy baleset folytán, a host club fiútagjaihoz csatlakozik, szintén fiúegyenruhát húzva, hogy szórakoztassa a hölgyvendégeket, akik hozzájuk jönnek. 



Ezalatt természetesen elmaradhatatlan, hogy a fiúk közül többen elkezdjenek érezni többet a lány iránt, mint barátság. Például a klub vezetője is, Suoh Tamaki. Ő egy gazdag, félig francia, félig japán fiú, akit a többi klubtag királynak/főnöknek tekint. (Mivel a női vendégek kérési aránya eléri nála a 70%-ot.) Szereti a cosplayezést (kitalált karaktereknek beöltözést), és ezt a tevékenységet gyakran a klubbal együtt műveli. 



Remélem sikerült elég érdekesen bemutatni ezt az animét is, és kedvet csináltam ennek a megnézéséhez. Ezzel pedig búcsúzom is, mert ennyi lett volna mára a rovat.

Boszorkányosan szép napot!

Írta: Gina Cobbler professzor

0 comments:

Megjegyzés küldése