Pages

2021. november 22., hétfő

Interjú Cornelia Black-kel

 Kedves Diákok!

Mai interjúnkban ismerjék meg közelebbről Cornelia Black, elsőéves solarisos diákot.

MW: Kedves Lia, köszönöm, hogy elfogadtad a felkérést. Először is azt szeretném megkérdezni, hogy érzed magad a Gráciában?!

CB: Én köszönöm a felkérést, megtisztelő a Szombati Boszorkányban interjúalanyként szerepelni. A kérdésedre válaszolva különösen jól, negatív élményem idáig nincs. Örülök annak is, hogy végre aktívan csinálhatok valamit. Nagyon várom azt, hogy találkozhassak a legtöbb emberrel innen a Gráciából.

MW: Melyik a kedvenc tantárgyad, és van-e olyan, amit kevésbé szeretsz?

CB: Huuha! Fogós a kérdés. Kedvenc tantárgyam az átváltoztatástan és a bájitaltan talán. Nehéz bevallanom, de a gyógynövénytantól nem kap el az izgalom. Ez nem a tanár hibája, egyszerűen más tetszik.

MW: Melyik roxforti házba tartozónak vallod magad?

CB: Mardekár és Hugrabug keverékének érzem magam. Félek valamilyen szinten más véleményétől, így inkább próbálok kedves lenni ahelyett, hogy megmutatnám az igaz valómat.

MW: Mesélnél egy picit a mugli életedről?

CB: 19 éves vagyok. Vendéglátásban dolgozom. 2 éve élek párkapcsolatban, ebből másfél éve élettársi kapcsolatban. Van egy cicám is, akit Hádésznak hívnak. Lenne kutyám is, ha nem félnék tőlük. Rettegek a hangyáktól. Kedvenc színem a lila és ha tehetném, vegetáriánus lennék. Imádom a ketchupot, majdnem mindenhez eszem. Egyszer a kolléganőm meg is jegyezte, hogy csoda, hogy a húslevesbe nem teszek (hihi).

MW: Mi a kedvenc filmed?

CB: Múlt karácsony, bár természetesen szeretem a Harry Potter filmeket is. Szeretem a fantasy/thriller filmeket, bár a romantikusra sem mondok nemet. Kedvenc sorozatot hamarabb tudnék mondani, mint filmet.

MW: Melyik a kedvenc könyved?

CB: Molly McAdams: Főnix

MW: Cornelia, köszönöm az interjút! Sok sikert a következő tanévre!

CB: Én köszönöm a megkeresést, és én is sikerekben gazdag évet kívánok mindenkinek!

Remélem ezzel az interjúval sikerült jobban megismerni Liát, akinek szeretném megköszönni, hogy rám szánta az idejét.

Írta: Martha Wilson és Cornelia Black

 

0 comments:

Megjegyzés küldése