Pages

2021. november 8., hétfő

Apróhirdetések

Még több furcsa dolog a tóból

Egy ónüst elhagyta szokott helyét, a fekete tóból került elő, majd ismét nyoma veszett. Különös tulajdonsága, hogy nagyon izgága, és pattog, mint a gumilabda. Ha látod valahol ne próbáld megszelídíteni, inkább a Finite alkalmazásával vess véget pattogásának!
Jelige: popcorn helyett

Kutatómunka

Egy szomorú baleset folytán elhagytam kedvenc hajráfom, melynek visszaszerzéséhez társat keresek. A dísz az erdő közelében sétálva csúszott ki a hajamból, és mielőtt fel tudtam volna venni, egy madár elragadta és a Tiltott Rengetegbe repült vele - Tényleg így történt!
Bátor kalandozót keresek, aki elkísérne veszélyes küldetésemre!
Jelige: tiara

Teljesen veszélytelen

Úgy érzed, átkozott a sorsod? Esetleg családod, barátaid kiátkoztak világodból? Pont Téged kereslek! Állandó jutalom ellenében keresek hús-vér gerinces embert átkok és bűbájok gyakorlására, akár korrepetálásra is.
Jelige: Te átokfajzat!

Ottfelejtve

Rendes Nefeledd-gömb keresi feledékeny gazdáját, aki a Fekete-tóban hagyta.
Jelige: Emlékezz!

Gráciás lagzi

Hamarosan megrendezésre kerülő esküvőre keresünk koszorúslányokat. Kikötés nincs! Esetleges jövőbeli házassági kockázattal számolni kell, felelősséget nem vállalunk.
Jelige: bordó


Köszönöm a cikkben közreműködők segítségét, akik ezúttal Camille Wolsey, Diana Whitethorn és Nadia Moor voltak! :) 

Amennyiben a következő számban te is szeretnéd megjelentetni saját apróhirdetésed, keresd bátran Fay Tempestet, fórumon, messengeren vagy akár discordon is!


Szerző: Fay Tempest, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése