Pages

2021. szeptember 27., hétfő

Apróhirdetések

Kesztyű

Te, aki átváltoztatástan órán elloptad a dicsőségem, ha olvasod ezeket a sorokat, tudni fogod, hogy rólad van szó! Állj ki ellenem egy fair párbajban, csak te meg én, szombat napfelkeltekor az óratorony lábánál! Ha van benned elég bátorság, ott leszel!

Segédet keresek

Rész akarsz venni a tanév legnagyobb dobásában? Hát persze, hogy igen! Bájitalmester vagy? Vagy legalább kicsit konyítasz a gyógynövényekhez? Akkor mellettem a helyed! Mi ketten együtt egy új főzetet fogunk feltalálni, egy olyat, ami az egész diákság javát szolgálja. Egy olyan bájitalt, melynek már az illatától gyorsabban rakják fel a házi feladatok pontszámait a profok. Keress, ha érdekel a dolog!
Jelige: Egy nemes cél

Nyomdai munkálatok

Újság sokszorosítására keresünk Geminiot jól ismerő boszorkányt vagy varázslót. A jutalom nem marad el!
Jelige: Boszorkányszombat

Zene füleimnek

Hé, te ott! Igen, Te! Rendszeres hallgatója vagy a Grácia FM-nek? És ha nem, akkor miért igen? Meghallgattad már a legutóbbi adást? Érdemes! Na, mire vársz még?

Futóféregnyálka

Sajnos idejekorán kifogyott futóféregnyálka készletem, így sürgős segítségre lenne szükségem. Kérem, aki meg tud szánni akár csak egy kis adaggal, keressen meg! A dolognak semmi köze a hatodik emeleti eldugult vécéhez!
Jelige: Tényleg nincs!

Angyalszemű

Keresem azt a személyt, akivel Jóslástanóra folyamán hosszasan összekapcsolódott a tekintetünk kristálygömbjeink felett. Ha te is úgy érzel, mint én, tudasd velem!
Jelige: Csillagokba írva


Köszönöm a cikkben közreműködők segítségét, akik ezúttal Nadia Moor és Dave Coleman voltak! :) 

Amennyiben a következő számban te is szeretnéd megjelentetni saját apróhirdetésed, keresd bátran Fay Tempestet, fórumon, messengeren vagy akár discordon is!


Szerző: Fay Tempest, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése