Pages

2021. szeptember 13., hétfő

Apróhirdetés

Elveszett rivalló

Keresem azt a kis, piros és nagyon hangos borítékom, valamint annak tartalmát, ami kedd reggel toporzékolva száguldott ki a nagyteremből. A szökevény fejére lapjaira 1 galleon vérdíjat tűzök ki, élve vagy halva!

Jelige: Pusztuljon!

Tudományos projekt

Keresem azt az elszánt, rettenthetetlen diáktársam, aki időt és fáradtságot nem kímélve kidolgozná velem az év legfontosabb tervét! A cím természetesen csak figyelemelterelés, valójában egy csínyről van szó, csak kellett kicsit blablázni az elején, hogy a professzorok ne olvassák el a hirdetést. Szóval, akit érdekel, azt a pontos részletekkel várom szerda hajnali egykor a szökőkútnál. Nyámnyilák kíméljenek!

Szőrös kiskedvenc

Nagytakarítás közben talált akromantulabébiket szívesen továbbajándékoznék. Csak képzett személy jelentkezzen!

Jelige: Kitekerné a kupakot is.

Korrepetitort keresek!

Másodéves diák keresi azt a harmadéves vagy idősebb társát, aki elég pengének érzi magát Sötét Varázslatok Kivédéséből. Elsősorban gyakorlati segítségre lenne szükség, az elsőéves anyagok átismétlésétől az idei új varázslatok megtanításáig. Az óra keretei között, a többi diák közt gyakorolni feszélyez, ezért keresek magántanárt. Eddig csak egy korrepetitorom haját gyújtottam fel, így veszélyességi pótlékot nem terveztem adni, de van egy üveg finom portói sárkányvérem doboz Mindenízű Drazsém (szerk.: professzori utasításra módosítva), amit a sikeres vizsgámat követően együtt elfogyaszthatnánk.

Jelige: már nincs

Talált tárgyak

A tanévnyitó óta a következő talált tárgyakat adták le a Szombati Boszorkány szerkesztőségébe:

  • a Roxfort kézzel rajzolt térképe
  • egy marék katicabogár-mintás gomb
  • toronyóra láncostul (az elszállításáról a tulajdonos gondoskodik)
  • Nokia 5210
  • vízisikló
  • egy zsák leprikón arany (időközben eltűnt)
  • fél pár sárkánybőr munkavédelmi kesztyű
  • vécédeszka (ha valaki esetleg megtalálja, honnan hiányzik, annak is várjuk a jelentkezését!)
  • Walpurgis Leányai dedikált album
  • gumikacsa
  • törött varázspálca

Tulajdonosaik a szerkesztőségen jelentkezhetnek értük. Szeretnénk továbbá felhívni rá a figyelmeteket, hogy a Fekete-tó nem szemétlerakó, nem kívánatos tárgyaitokat pakoljátok inkább a Szükség Szobájába!

Bátor jelentkezőket keresek!

Olyan táncoslábú diákokat keresek, akik elég magabiztosak ahhoz tánctudásukban, hogy pár hét gyakorlást követően, akár egy bál nyitótáncát is eljárják.
Ugyanitt keresek vállalkozó szellemű segítőket, akik részt vennének a bál előkészítésében, a nagyterem feldíszítésében, valamint segédkeznének a házimanóknak a konyhai előkészületekben.
Az érdeklődők kérem írják fel egy pergamenre a nevük, házuk és évfolyamuk, valamint hogy táncos és/vagy segítői pozícióra jelentkeznek-e, majd dobják a lapot a nagyterem bejáratánál található töklámpásba!


Köszönöm a cikkben közreműködők segítségét, akik ezúttal Hadiyya Amjad, Aileen Starling, Juniper Rue, Lorcan Moon és Stramarius Citana voltak! :) 

Amennyiben a következő számban te is szeretnéd megjelentetni saját apróhirdetésed, keresd bátran Fay Tempestet, akár a fórumon, akár messengeren vagy discordon!


Szerző: Fay Tempest, Arcanus 

0 comments:

Megjegyzés küldése