Pages

2021. szeptember 13., hétfő

A Magyar Bajnokság kezdetét veszi!

Kedves Boszorkányok és Varázslók!


A Magyar Mágiaügyi Minisztérium hosszú évtizedek után újra engedélyezte a kviddicset, mint sportbajnokságot. A rengeteg kötelesség ellenére a megadott határidőig összesen tíz csapatnak sikerült kvalifikálnia magát. A csapatok a következők: 


Debreceni Darazsak:

A Darazsak az első szervezet, amely újra tudott alakulni. Rekorder magyar bajnoknak számítanak, tőlük sokat várhatunk.

Nevesebb játékosok: Krausz Botond (őrző), Kemenesi Ottó (hajtó), Madarász Szonja (fogó)


Győri Gyurgyalagok:

A Gyurgyalagok nem képviselnek akkora mértékű erőt, de nem szabad leírni őket sem! A csapatuk roppantul fiatal, abszolút övék lesz a jövő, amennyiben sikerül hosszú távon is együtt maradniuk.

Nevesebb játékosok: 🦗


Szegedi Szúnyogok:

Fájdalmasak, annyi biztos. A terelőik mindenképpen. A csapat "aggastyánokból" áll, de komoly erőt képvisel. A vérszívás esetükben garantált.

Nevesebb játékosok: Kovács Bence, Varga Fanni (terelők), Bicsák Eszter (őrző)


Pécsi Pávák:

Az egyetlen, kizárólag amazonokból álló csapat. A teljesítményük milyen lesz? Ez még a jövő zenéje. Olyan kiszámíthatóak, mint az időjárás. Minden esetre egy friss alakulatról van szó, akik bármire képesek. 

Nevesebb játékosok: Úgy tudni, hogy vannak, de ez nem kiszámítható.


Szombathelyi Szarkák:

Kétség kívül náluk vannak a legfairplaytelenebb játékosok. A csapatszintű együttműködésüket nem ismerjük. Lehet, hogy nem is létezik. 

Nevesebb játékosok: Marek Gábor, Semjén Gabriella (hajtók), Kiss Zoé (fogó), Horváth Szabolcs (őrző)


Miskolci Méhek:

A lehető legszorgalmasabb játékosokat gyűjtötte össze a miskolci szakvezetés. Szigorúan  statisztikai mutatók alapján dolgoztak. Vajon sikerült ütőképes csapatot összehozni?

Nevesebb játékosok: Cirkó József, Gulyás Elemér (terelők), Sándor József (fogó)


Ferencvárosi Főnixek:

A Főnixek már két alkalommal feljutottak Európa trónjára. Ők gazdálkodnak a legnagyobb költségvetéssel és a ferencvárosi alakulat a bajnokságnak az egyik, hanem a legnagyobb esélyese.


Nevesebb játékosok: Szelíd Roland (fogó), Konrád Eszter, Soós Luca, Gáspár Miklós (hajtók), Burza Ignác (terelő)


Újpesti Úttörők:

A támadósoruk minden őrző rémálmát idézi elő. A három hajtó egypetéjű hármasiker. Képesek egyszerre mozdulni. A bajnokság egyik favoritcsapata. A felkészülési időszak nyertese egyértelműen az Újpest volt.

Nevesebb játékosok: Tóth Beatrix, Tóth Levente, Tóth Jázmin (hajtók)


Nyíregyházi Nyírfajdok:

A nyíregyházai alakulat volt a legutolsó egyesület, amely nevezni tudta magát a bajnokságra. Mivel sajnos túllépték az átigazolási időszakot csak szabadúszó játékosokat tudtak szerződtetni, így mindannyian külföldiek.

Nevesebb játékosok: Nincs.


Kaposvári Keselyűk:

A legkisebb költségvetéssel rendelkező együttes. Ennek köszönhetően a játékosok minősége is nagyon csekély, de senkit nem szabad leírni az értéke alapján! Akár még csodát is láthatunk tőlük. 

Nevesebb játékosok: 🦗🦗



Én Dave Coleman voltam a Caminusból. Találkozunk az első fordulóban.

0 comments:

Megjegyzés küldése