Pages

2022. november 3., csütörtök

Bulvarisztikus híreink 2. rész

 ALECTO GREY A DEMENTOROK KEZÉN!


A Draban Banki betörőt nemrég adták át a dementoroknak! A Mágiaügyi Minisztérium kegyetlen bűntettekkel vádolja a varázslót, akit kihallgatásáig és tárgyalásáig dementorok őriznek. Továbbra is a Draban Bank egy eldugott szegletében tartják fogva, a varázsvilág alatt több száz méterre. További információkat a Minisztérium emberei nem osztottak meg a nyilvánossággal, de kíváncsian várjuk a rosszéletű varázslóval kapcsolatos híreket.

SZABADON A CSÍNYTEVŐK!

Továbbra sem tudjuk, ki okozta a prefektusi fürdő és a trágyagránátok balesetét. A tettesek óvatosak, újabb incidens nem történt az elmúlt időszakban. Az előző csínyek kellemetlen következményeit már eltakarították, így prefektusaink újra bátran használhatják a fürdőjüket, és immár fintorgás nélkül igyekezhet mindenki bájitaltan órára.


CELESTINA MAGGICA VILÁGKÖRÜLI TURNÉN!

Az idős boszorkány most kezdte meg világkörüli útját, melynek keretein belül a Grácia Roxforttól nem messze, Roxmortsban is koncertet ad. A jegyek gyorsan fogynak, így nem árt minél hamarabb megvenni őket, aki hallani szeretné a hírességet! A jegyeket Stramarius Kitananál vehetitek meg, 7 sarló darabja!

ROXMORTSI HÉTVÉGE A LÁTHATÁRON!


Kedves diáktársaim! 

Az elkövetkezendő hétvégét az iskola tanulói Roxmortsban tölthetik. Az igazgatóság kérésére felhívom figyelmeteket, hogy csak azok mehetnek a faluba, akiknek szülő vagy gondviselő által aláírt engedélyük van rá. 
Most, hogy a kötelező kört lefutottam, szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a Három Seprű 2-őt fizet 3-at vihet vajsör akciót tart! Kérek mindenkit, hogy annyi édességet egyen-vegyen a Mézeskalácsban, hogy minimum két hétre előre gyomorrontása legyen! 


Írta: Rosalita Grimes, Caminus

0 comments:

Megjegyzés küldése