Pages

2022. november 23., szerda

Beszélgetés barátokkal

Köszöntöm a Mugli világ rovat Olvasóit!

Ma egy olyan eseményről számolok be, amelyen találkozhattam Ms. Jasmine Barkerrel, Fleming Fraserrel és mugli barátnőjével, Sarahval, Mr. Fraser két barátjával Rory Wellsszel és Andrew Roweval.

Mr. Fraserék otthonát választottuk találkahelynek. Ennek elmondása alapján, a barátnője is nagyon örült, mert kipróbálhatott egy új süti receptet. (Isteni volt, meg kell hagyni.)

Én Andrew-val érkeztem, azonban már Mr. Wells és Ms. Barker is ott volt.

Fleming Fraser: Isten hozta szerény hajlékunkban! *mosolygott* Andrew, neked nem mondom, ismered úgyis a járást. *legyintett viccesen*

Andrew Rowe: *ő is nevetett* Most lehet, megsértődnék, ha nem lenne igaz.

Végül nevetve engem is egy puszival üdvözölt, majd beültünk a többiek közé a nappaliba. Fleming és Sarah az egyik kanapéjukon, jómagam Andrewval a másikon, majd Jasmine és Rory a két szabadon maradt fotelokban foglaltak helyet. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenféle téma szóba került. Végül az animéknél kötöttünk ki.

Rory Wells: Igaz is, azt hiszem mostanában egyre több animékkel foglalkozó cikke jelenik meg az újságban, nem?

Kérdezte udvariasan tőlem a férfi, mire csak mosolyogva, bólintva feleltem egy igennel.

Andrew: Ajaj! *nevetett* Most nagyon benne van!

Fleming: Ooh… Már így összemelegedtetek, hogy így tudod ezt, drága barátom? *kicsit kaján mosoly, mire az említett csak megdobta egy kiskanállal*

Én meg pirultam rendesen, így inkább gyorsan válaszoltam Mr. Wells kérdésére.

Szerkesztő: Igen, ezek voltak mostanában a főbb témáim. Miért?

Rory: Á, semmi semmi. Csak eszembe jutott ezzel kapcsolatban egy kis játék. *somolygott* Talán mindenkinek kedvére való lesz.

Jasmine: Halljuk!

Jasmine mellett pedig a többiek is, velem együtt, várták az ötletet.

Rory: Mi lenne, ha időre… nem is tudom… Nagyjából két percig? Mindenki annyi anime szereplőt sorolna fel, amennyit tud? Közülünk mindenki szereti ugye az animéket, mint kiderült.

Fleming: Ez jó ötlet, Rory! De mi legyen a nyertes jutalma?

Erre mindenki elgondolkozott, végül Sarah állt elő a mindenkinek tetsző javaslattal: Talán az, hogy a nyertesnek a többiek sütnek egy tortát?

Rory: Ajjjajjjj… akkor nagyon igyekeznem kell, hogy én nyerjek. *kezdte viccesen* Mert abban nem lenne köszönet, ha nekem is kellene segítenem a sütögetésben.

Ezen mindenki felnevetett, de végül meg lett szavazva, hogy ez lesz a jutalom. Valamint, hogy a már elhangzott karaktert nem lehetett többször mondani. Majd egymás után mindenki elkezdte sorolni a maga két percében a karakterneveket.

Fleming: Nézzük csak… Uraraka, Momo, Jirou, Mina, Yachi, Kiyoko, Haruhi, Misaki… ja, meg Deku, Todoroki, Bakugou!

Szerkesztő: *kuncogott* Látom, főleg a Hősakadémiát kedveled.

Sarah: Igen, abból is főleg a lányokat. *tettetett egy kis féltékeny duzzogást, mire csak egy kedves ölelést meg puszit kapott Flemingtől*

Jasmine: Én jövök! *majd elkezdte* Kenma, Tsukishima, Kuroo, Kirishima, Denki, Kongming, Kabe, Nishinoya, Suga… És… Aizawa! Hát persze!

Itt is egy kis nevetés történt, majd Andrew következett.

Andrew: Hú.. hát akkor lássunk neki. Naruto, Sasuke, Kakashi, Itachi, Gaara, Jiraiya, Tsunade, ShikamaruYuri Katsuki, Yurio, Victor Nikiforov… Meg Dabi, Tomura, Hawks!

Fleming: Váó! Lehagytál. *majd hozzánk, többiekhez* Húzzátok fel a gatyátokat! *majd látva, hogy Sarah-n és rajtam szoknya volt, korrigált* Vagy szoknyátokat.

Rory: Nem vesztek! *majd elkezdte, hősiesen tartott ki a végéig, de nem sikerült* Endeavor, All Might, Midnight, Mt. Lady, Ryukyu… *kis hatásszünet, gondolkodásra* Sakura, Hyuga Hinata, Neji

Jasmine: Lejárt az idő! Bocsi. *majd felém fordult* Te jössz.

Szerkesztő: Köszi. *majd elkezdte* Tamaki, Nejire, Mirio, Eri, Present Mic, Fuyumi, Natsuo, Iruka sensei, Minato, Kushina, Kageyama, Shoyo, Yamaguchi, Zero, Yuki!

Sarah: Oikawa, Iwaizumi, Atsumu, Osamu, Obito, Madara..Senku! Háhá! *kuncogott egy kicsit, majd folytatta* Kohaku, Tsukasa… Chrome… Yusuke, Kurama, Hiei, Kuwabara, KeikoShinichi, Ran, Kogoro!

Fleming: Így a nyertes az én barátnőm! *ölelte magához büszkén, aranyosan Sarah-t*

Sarah: *kuncogott, hallva tőlünk is a tapsvihart* Köszönöm. Na de, akkor készüljön a tortám! *kuncog* Mindegy, milyen ízű.

Így neki is láttunk. Végül egy egyszerű csokis tortát kapott tőlünk a nyertes. De nagyon finom volt. És minden lépést mugli módra csináltuk, varázslat nélkül. (Mondjuk emiatt Rory látta kárát, mert kicsit kilögybölte az elején a masszát, de nem ment rá túl sok a ruhájára.)

Hamarosan elbúcsúztunk és mindenki elindult haza felé. Andrew elkísért, végül egy romantikus csók után, eltűnt előlem.

Ez is micsoda nap volt!

Ennyi lett volna mára a Mugli világ rovat.

Boszorkányosan szép napot!

Írta: Gina Cobbler professzor

0 comments:

Megjegyzés küldése