Pages

2018. augusztus 9., csütörtök

Varázsnemzeteket


Egy különös bolygóról fogok nektek mesélni. 
Nincsenek ott fák, sem tájak csak az üres semmiség járja át lelkünket. Ezen a bolygón az energia éltet mindent. Szilárd mivoltod elvész, csak belső énedre hivatkozva találod meg azt, amit keresel. De vajon mit is kereshetünk egy üres terepen? 

Az életet.. Bizony, itt Galgáriában zsúfoltig tele az élet, de civileknek vak ösvény. Csak egyféleképpen találod meg őket, ha ismered önmagadat. Egy furcsa kis kobold, ami számunkra láthatatlan, felmér minket. Megnézi a lelki fejlődöttségünket. Ha nem talál veszélyesnek akkor beenged minket ebbe a csodálatos birodalomba. Ha veszélyesnek talál, nagy fába vágtunk a fejszénket. Több hónapos tárgyalás vár minket apró tetteinkért. A tanács irányít mindent... De ne siessünk előre. Tehát, ha beenged minket akkor elsőnek csak megszólal de nem látjuk őt. Ezután szép óvatosan megmutatkozik a külseje is, de vigyázat. Bizalmatlan kis jószág. Zöld szőre selymes, és sárga szeme fényes, nem nagyobb egy kis palack víznél. Amint megismeri lelkünket, és biztos abban, hogy nem fogunk kárt tenni szeretett otthonában, akkor nyugodt szívvel enged tovább. Egy kis gombot szorongatva elmormol egy varázslatot és egy hatalmas nagy kapu tárul elénk. 

Át akarunk menni? Fel teszi a kérdést, ugyanis itt nem lehet ki be járkálni kedvünk szerint. 6 havonta szabad az utazgatás. És vajon tényleg be akadunk menni? Tegyük fel magunknak is a kérdést , 6 hónapig hátrahagyni mindent? Nem tarthatod a kapcsolatot senkivel. 6 hónapig is vizsgálni fognak és ha úgy látják jónak akkor a végén törlik a memóriádat, így nem emlékszel arra, hogy ott lettél volna, sőt azt sem fogod tudni, hogy léteznek. 

De vajon mit látunk? 

Kékesfehér bőrű angyalokat, akiknek nincsen szárnyuk. A nők vagyis Hunták karcsúak és 3 méter magasak, a férfiak más néven Kijenték 3 méter magasak és tömzsik. A Hunták kedves teremtények de a Kijenték morgolódósak és sokszor idegeskednek. Komoly társadalmi életcéljuk van. Mivel az ősenergia közepén élnek, nincs szükségük élelemre, italra. Ugyanakkor aki idekerül, annak ennie kell kevés poros élelmet, hiszen a szervezetünk nem szokta meg az itteni életminőséget. Tehát nem esznek, nem isznak. Ez egy mohó ember számára szörnyen hangozhat. Nincsenek pékek, sem gyárak. 

Akkor vajon mik vannak? 

Társadalom... Erős társadalom. Mindenki ebben a társadalomban dolgozik . Ők irányítják a tőkéket világ és világ között, vállalatokat engedélyeznek a Plútón és a divatban is kiemelkedően teljesítenek. Vannak kémek akik azt vizsgálják hogy bolygókat hogyan tudnák befolyásolni egy-egy reklám által. Ha összeismerkedünk egy tündével, az képes alakot váltani, a mi alakunkat. Mosolygósak és sokat nevetnek a Hunták és kíváncsiskodóak. Ők tudják a legféltettebb titkokat, amiket gonosz erőktől óvnak, pl. honnan ered az élet... de hiába magyaráznák el, varázslóknak, s embernek felfoghatatlan még. S vannak képzések amiknél megtanítják a lelkünket felismerni, megismerni, és fejleszteni. Az utolsóra sok energiát fektetnek be. De akkor miért dolgoznak? Ők irányítják a tőkét mégsem tőkések és nem vesznek semmit civilként. Meditáció és meditáció az ő mottójuk,... de akkor miért dolgoznak? Tapasztalat szerzés miatt, ami megedzi a lelküket. Hitvallásuk középpontjában az energia áll és minden órában imádkoznak. 

Nem utolsó sorban egy sort itt hagyok nektek.

Guanti hian mukion sjo voltanire. 
Semmi sem az aminek látszik.

írta: Csíkos Vanessza Caminus 2. Évfolyam

0 comments:

Megjegyzés küldése