Pages

2018. augusztus 7., kedd

Komoly versengés indulhat a Grácia házak között


Kedves Olvasóink!

Ebben a tanévben igazán izgalmas feladatokat kaphatnak a diákok, a kötelező órai és házi feladatok mellett. Remek és érdekes pályázatokra jelentkezhetnek, különböző párbaj szakkörökön is pontokat nyerhetnek a házaiknak. Érdemes figyelemmel kísérni az iskola faliújságját, mert sok dolgot találhatnak ott. Egyik igazán szórakoztatónak ígérkező "párbaj" az egy érvelős feladat lesz, ahol két csapat amellett és ellene fog érvelni, hogy a Roxfort szabályai a diákok érdekeit szolgálja-e. Biztos vagyok benne, hogy jó csatának ígérkezik ez a feladat. 

Emellett a Bosziban megjelenő rejtvényekért is pontokat kaphatnak a diákok. Logót tervezhetnek az iskolának, valamint találós és frappáns pályaművek megírására is érkezhetnek kiírások. Biztos vagyok benne hogy a tanév folyamán sok pontszerzésre lesz lehetőség a diákoknak, akik remélhetőleg meg is ragadják az alkalmat, és ezzel is a házuk pontszámát valamint esélyét növelik a tanév végi házkupa elnyeréséhez.

Akár a faliújságon, akár a Szellemszálláson, de mindig megtalálhatók lesznek az aktuális feladatra hívogató kiírások. Bátran keressék, nézzék, és vegyenek részt bennük.

Írta: Hajnal Lavender, Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése