Pages

2018. augusztus 11., szombat

Elrajtolt a kviddics BL!

 
Végre elérkezett a várva vált Bajnokok Ligája! A seprűlovagok újra a fellegekben hasítják az eget, a szurkolók pedig előszedték kviddics relikviáikat, és büszkén viselik magukon kedvenc csapatuk színeit, jelképeit. Már az egész varázsvilág kviddicslázban ég, szombaton Madridban már a nyitóceremónia is lezajlott!
 
A számtalan remek (és kevésbé remek) csapatból mindössze 16 jutott el az egyenes kiesés szakaszáig, azonban az amerikai Fitchburg Finches csapatát diszkvalifikálták, mert fogójuk, Shawn Morris seprűjét megbütykölték a nagyobb sebesség elérése érdekében. Az FF csapat helyét a Sweetwater All-Stars foglalhatta el, Shawn Morris ellen pedig eljárást indítottak a Mágusok Nemzetközi Kviddicsbíróságán.

A legjobb 16-ba a következő csapatok jutottak:
Appleby Arrows (Észak-Anglia)
Caerphilly Catapults (Wales)
Holyhead Harpies (Wales)
Wigtown Wanderers (Skócia)
Vratsa Valtures (Bulgária)
Quiberon Quafflepunchers (Franciaország)
Heidelberg Harriers (Németország)
Braga Bloomfleet (Portugália)
Grodzisk Goblins (Lengyelország)
Darrycastle-i Denevérek (Észak-Írország)
Thundelarra Thunderers (Ausztrália)
Woollongong Warriors (Ausztrália)
Sweetwater All-Stars (USA)
Stonewall Stromers  (Kanada)
Toyohashi Tengu (Japán)
Patonga Proudsticks (Uganda)

A sportfogadással foglalkozó cégeknél a TOP3 legesélyesebbnek tartott csapat a Woollongong Warriors, a Holyhead Harpies és a Vratsa Valtures, a legmagasabb szorzója viszont az ugandai meglepetéscsapatnak van.
A következő alkalommal már a Heidelberg Harriers-Caerphilly Catapults mérkőzés összefoglalójával jelentkezem, remélem akkor is velem tartotok! Addig is jó szurkolást kívánok mindenkinek!

írta: Lyria Clark, Arcanus, 3.évfolyam

0 comments:

Megjegyzés küldése