Pages

2018. május 9., szerda

VértestVérek: az első vámpír-vérfarkas zenekar


Rendkívül különleges dolog történt a misztikus lények világban: megalapult a VértestVérek nevű alternatív rock zenekar, mely nem csak azért különleges, mert a tagjai természetfeletti lények, hanem azért is, mert két, egymással köztudottan rivalizáló fajhoz tartoznak. A banda frontembere és basszusgitárosa két fiatal vámpír, míg a dobokon és a billentyűkön egy - egy vérfarkas játszik.




A fiatalok azt akarják megmutatni, hogy a fajoknak semmi okuk rivalizálni egymással, sőt, összefogva nagy dolgokat érhetnének el a varázsvilágban. A dalaik is erről szólnak. Első slágerük, az "Agyar és szőr", mely már két hete uralja a sikerlistákat arról szól, hogy mind ugyanúgy érdemesek a szeretetre, akármilyen szörnyű is a helyzetük.  
A banda nagyon népszerű mindkét faj körében, ugyanakkor rengeteg konzervatív természetfeletti lény gondolja úgy, hogy ezzel megsértik a fajuk büszkeségét, és elítélendő, amit csinálnak. 
A frontember, Jacques L'Ofou francia vámpír a következőt nyilatkozta:


"Tudtuk, hogy az idősebb generációból sokan ellenezni fogják a tevékenységünket, de úgy gondoljuk, hogy az ügy, amiért harcolunk, megéri ezt az egészet. Elegünk van abból, hogy csak azért várják el, hogy rosszban legyünk, mert éppen egy másik lény harapott vagy karmolt meg bennünket."
A tagok egyébként mind frissen átváltozottak, alig tíz éve tartoznak a varázsvilághoz. Az utcákon találkoztak, és ott született meg a fejükben a banda ötlete. 
A rajongók között már megkezdődött az integráció, rengeteg barátság született a két faj tagjai között. Reméljük, hogy ez tovább terjed majd a jövőben, és a régóta tartó ellenségeskedésnek vége szakad. 


Írta: Ercon Black (Solaris)

0 comments:

Megjegyzés küldése