Pages

2018. május 8., kedd

Leleplezhetnek minket?


A mostani cikkünk egy kissé eltérő lesz a megszokottól, ám mivel a VA-n történik és nagy veszélyt jelent, úgy gondolom muszáj beszámolnom róla. 

A napokban kíséletezni kezdtek a Varázstudományi Akadémia egyik laborjában. Az, hogy mit próbálnak megalkotni egyelőre kérdéses. Több hír is felreppent. Némelyik szerint újfajta álságdetektort, mások szerint egy zsugorító szerkezetet fejlesztenek ki. Nem lehet tudni, minek higyjünk, egy azonban biztos: hatalmas varázserőre van hozzá szükség. A hatalmas erő zavart okoz az elektromos sugarakban. 
A zavar akkora, hogy bár a labor nagyon messze van a mugliktól és láthatatlan, az erő mégis érzékelhető a szerkezeteik működésének zavarában. A mugliknak feltűnt a probléma és úgynevezett szerelőket hívtak, ám a szakemberek értetlenül állnak a dolog előtt. Követni kezdték az impulzusokat és nagyon közel vannak a laborhoz. 

A Minisztérium azonnali hatállyal felfüggesztette a laboratórium működését, ám kérdéses, hogy meddig érezhetők még az impulzusok. Egyelőre nem tudni, hogy a kísérletezést folytatják-e máshol, mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk, mihez kell ez a sok energia. 

Elizabeth Bree, Caminus

0 comments:

Megjegyzés küldése