Pages

2018. május 16., szerda

Vén rókák (Going in Style)

Kedves Olvasók!
A minap néztem egy rendkívül tetszetős vígjátékot, gondoltam megmutatom nektek is.
Vén rókák (Going in Style)
Egy igazán színvonalas vígjátékról van szó. Sajnos mostanában már elég sok béna, káromkodós humorú vígjátékok találhatunk, így mostanra ritkasággá vált –legalábbis számomra- az ízléses, frappáns humor a filmekben.
A film remekül parodizálja ki az öregséget és a nyugdíjas kort. Megmutatja, hogy a megvénülés ellenére is lehet még akár bankot rabolni is. Merthogy a film története nem mást mutat be, mint egy bankrablást.

Joe a figyelmes nagypapa, barátaival együtt, a bankok áldozata lett. Elvették tőlük a nyugdíjaikat és a napjaik pénz nélkül meg vannak számlálva. Joe egy bankrablás közepette találja magát és annyira megtetszik neki, hogy eltervezi ő is kirabol egy bankot. Ráveszi hát barátait Willie-t és Albertet, hogy csatlakozzanak az ötlethez, hiszen sok veszíteni valójuk úgy sincs már.

Az egész film alatt dőlnek a poénok, melyek nagyon hitelesen mutatják be az öregkort. Szemtanúi lehetünk a bankrablás hátterében való felkészüléseknek is, hiszen ha a fiataloknak ment nekik mért ne menne?
Bárkinek ajánlanám a filmet, már csak a színészek játéka miatt, ugyanis olyan híres színészek bukkannak fel mint Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin és Christopher Lloyd. A film pedig szerintem mindenki számára élvezhető, aki kapós a rafinált humorra.

írta: Bessy Whitefall Caminus 1.évfolyam

0 comments:

Megjegyzés küldése