Pages

2017. július 25., kedd

Vérfarkas rezervátum Amerikában


Az 1998-as nagy varázsháborút követően egész Európában üldözni kezdték azokat a varázslényeket, akik a sötét oldalon harcoltak. Többek között a dementorok, és az óriások is ebbe a kategóriába sorolhatóak. Azonban az üldözések mégis egy másik fajt, a vérfarkasokat viselték meg legjobban. A törvények szigorítása után, hogy biztosítsák a varázsvilág biztonságát, minden vérfarkasnak igazolnia kellett magát, és bizonyítania, hogy a Mágiaügyi Minisztériumhoz hűséges, akár átváltozott varázslóról, akár korábbi mugliról volt szó. 

Azonban hiába igazolták magukat az alakváltók, nem tudták lecsillapítani annak a rengeteg városnak és falunak a lakosságát, ahol a háború alatt vérfarkas hordák pusztítottak. Ezeken a helyeken mindenre tekintet nélkül elkapták őket, és volt, ahol még halálra is ítéltek egy szerencsétlen vérfarkast. Sajnos az utálat a mai napig fennáll. 


Ennek a helyzetnek a kiküszöbölése érdekében döntöttek úgy a mágiaügyi miniszterek az éves Nagytalálkozón, hogy Amerikában létesítenek egy rezervátumot csak vérfarkasoknak. Ezen a helyen az alakváltók nyugodt körülmények között élhetnének, biztosítva lenne a védelmük teliholdak alkalmával, ezen felül pedig mindenféle luxuskörülményeket biztosítanának nekik. Már most rengeteg vérfarkas iratkozott fel a várólistára, és a számítások szerint ez a szem akár megtriplázódhat egy éven belül. 

Persze egyes alakváltók megalázónak találják ezt az ötletet, és páran fel is szólaltak a lealacsonyító intézkedés ellen, de ez a szám még így is elhanyagolható a pozitív visszajelzések mellett. A rezervátumot várhatóan jövő tavasszal adják majd át. Amennyiben pedig a kísérlet sikerrel zárul, további rezervátumok jöhetnek létre nem csak Amerika, de Európa, Ázsia, és akár Afrika területein is. 

Írta: Ercon Black

0 comments:

Megjegyzés küldése