Pages

2017. július 26., szerda

Egy őrjöngő mugli a varázsvilágban!


Exkluzív hír! Pánik tört ki az Abszolúton! 

Egy mugli férfi, nevén nevezve Adam Rogers, a varázslók vásárlónegyedébe került és teljes rongálást, ámokfutást vitt véghez, amint meglátta a számára szokatlan, varázstárgyakat, -lényeket. Ahogy több tanú is vallotta, a férfi minden bizonnyal a Foltozott Üst felőli átjárón keresztül kerülhetett át a mi világunkba, de hogy hogyan lehetséges ez, nem tudjuk. Lehet, hogy véletlenül kifigyelte egy varázsló átkelését a falon túl, de nem biztos. 

Az a biztos, hogy a mugli betörte a kviddicsboltnak a kirakatüvegét, Mr. Ollivander ablaküvegét, valamint Madame Fortescue fagylaltszalonja előtti két asztalt és a hozzájuk tartozó székeket is felborította. De ez még néhány a sok közül, amit elkövetett őrjöngésében, mielőtt néhány auror közbelépett és elkábították, majd elhopponálva a férfival egy biztonságos helyre, törölték az emlékeit is. 

Néhány boszorkány, inkább gyerekek, nagyon megijedtek ezeknek az eseményeknek a következtében, de már őket is ellátták a Szent Mungóból odaérkezett ápolók, egy-egy fiola nyugtatófőzettel. 

Lassan helyreáll a rend a vásárlóknak kedvező utcán és jobban fognak ügyelni ezek elkerülése végett az aurorok is, így már reméljük nem kell aggódnunk több varázstalan ember miatt. 

Ennyi lett volna a Mugli világ rovat. 

Boszorkányosan szép napot! 

írta: Gina Cobbler, Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése