Pages

2017. július 10., hétfő

Új mugli védelmi törvények

Köszöntöm a Mugli világ rovat olvasóit. 

Mint tudják, fontos, hogy az emberiség minden társadalma biztonságban érezhesse magát, legyen az varázsló/boszorkány vagy varázstalan ember. Így a Mágiaügyi Minisztérium a miniszterelnökkel helyeselve, úgy döntött, hogy új muglivédelmi törvényeket hoz létre. De nem csak a varázslóknál, hanem a mugliknál is elkezdtek már néhány védelmi törvényt kialakítani. 

Először is, nézzük a mi varázslatos világunk új törvényeit: 

Először is, azt a törvényt helyezték azonnali hatállyal a többi szabály közé, hogy minden mugli sarokra egy aurort helyeznek a mugli társadalom érdekében. Így sokkal biztonságosabbak lesz a közlekedés a munkába, iskolába a varázslók számára is. 

Másodszor azt beszélték meg, hogy a mugli iskolákat biztonsági megfigyelés alatt tartják, nem csak a mugli születésű, ifjú varázslók szempontjából, hanem a sima varázstalan gyerkőcök javára is. 

Majd végül, a muglik iránti szerelmet védelmezik az aranyvérűek részére. Így nem kell elhallgatniuk a családjuk elől a legnemesebb varázslóivadéknak sem, hogy nem a mi világunkból választotta magának kedvesét. 

A varázslóknál eddig erről a három fő szabályról tudok. A muglik biztonságos új törvényei is hasonlóképp működnek. Ők is kiállítottak minden sarokra maguk közül egy-egy varázstalan rendőrt. Bár, ezek az emberek nem tudnak a varázsvilágbeli társaikról, sok segítséget nyújthatnak egymásnak kölcsönösen is. 
A mugli iskolákat már régebb óta kamerákkal figyelik, ám ezt a módszert, mint bizonyára sejthetik, akár egy kicsit is rosszakaró varázsló/boszorkány is meg tudja változtatni, mit vegyen a kamera. Ehhez lett most jobb, hogy a mi rendfelügyelőink is figyelik ezeket a helyeket. 

Ennyi lett volna most a Mugli világ rovat. 

Boszorkányosan szép napot! 

írta: Gina Cobbler, Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése