Pages

2018. szeptember 4., kedd


Kedves Olvasóink! 

Közeleg az ősz! A Csillagok állása szerint ezekre figyeljünk nagyon! Rohamos léptekkel közeleg a szeptember, ebben a hónapban hatalmas változásokra lehet számítani. Egy jó tanács mindenekelőtt: nagyon fontos, hogy ebben a hónapban különösen figyeljünk a fentről érkező jelekre, hallgassunk a megérzéseinkre, hiszen egy nagyon fontos hónap elé nézünk mindannyian. 

Szeptemberben több bolygó is megváltoztatja eddigi helyét, így ez a hónap eléggé mozgalmasnak ígérkezik, nem fogunk unatkozni, az biztos. A Föld elem erőteljesen jelen lesz, míg a Tűz, a Levegő és Víz elemek kiegyenlített formában fogják éreztetni hatásukat. Szeptember 1-je gyűrűs napfogyatkozással indul a Szűz csillagjegyben, ez idén a második napfogyatkozás. Ez az az időszak, mikor emberi kapcsolataink átalakulóban vannak, ezért jobban tesszük, ha bízunk magunkban, képességeinkben, erősségeinkben, és kevésbé a másokéban. Létrejöhetnek feszült beszélgetések, szóváltások, agresszív viselkedések, és az instabilitás is jellemző lesz erre a periódusra. 

Hogy alakul a hónap? 
Szeptember 9-én a Jupiter belép a Mérleg jegyébe, ami egy sor változást idéz elő a kapcsolatok, üzleti élet, vagy a törvényhozás terén. Szeptember 16-án, este holdfogyatkozás következik be a Halak jegyében. Vigyázzunk arra, hogy miről, kinek és mit beszélünk, mert a látszat néha csal. Kapcsolatba kerülhetünk maszkot viselő emberekkel, akik nagyon kedvesek, segítőkésznek tűnek, közben meg hátsó szándékaik vannak. 

Mi vár ránk hónap végén? 
Érdekes időszaknak ígérkezik a 22-e és 23-a, ugyanis 22-én délután a Nap a Mérleg jegyén fog keresztül haladni, és ekkor köszönt be a csillagászati ősz is. Ez az ősz elég dinamikusnak, változatosnak mutatkozik, amikor radikális mentalistásbeli változásokra számíthatunk. Szeptember 23-án a Merkúr is belép a Szűz jegyébe, megoldva sok hazugságot, titkot. Ez pedig meghozza a józan eszünket. Ugyanezen a napon a Vénusz a Skorpió csillagjegyébe lép, amikor is kiderülhet valami szerelmi titok, ami féltékenységet szül majd. Szeptember 23-án, a nap közepén a Hold a Rák csillagjegybe lép, ami érzelmi viharokhoz vezethet a családi, párkapcsolati életünkben. Szeptember 27-én a Mars befejezi a retrográd mozgását és megindul a Bak csillagjegy felé. Ez az időszak alkalmas lesz a fejlődésre, a jó cselekedetekre. Gyakorlatilag egész Szeptember a meglepetések hónapja lesz. 

A legjobb pillanatokra 6-án, 9-én, 10-én, 18-án, 27-én számíthatunk, amikor is a 9-es szám vibrációja fog érvényesülni. Szeptemberben valami le fog zárulni, véget fog érni, hiszen ez most ennek az időszaka, nem pedig az új kezdeteknek. 

írta: Hajnal Lavender, Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése