Pages

2018. július 2., hétfő

Csodafőzetek

Kedves Boszi olvasók!

A mai napon is hoztam pár csodaszert, és a hozzájuk tartozó receptet!
Varázslatra, s üstre fel!

Hozzávalók:
-vörös rózsa utolsónak lehullott szirma
-3 szál vélahaj
-½ ashwinder tojás
-2 harmatcsepp

Elkészítés:
Egy kémcsőszerűségbe öntjük a harmatcseppet, illetve az ashwinder tojás. Elkezdjük melegíteni. 3 perc után belerakjuk a vélahajat. Egyenként tesszük bele, először egyet. Jól összerázzuk a főzetet, majd a következő hajszálat is belerakjuk, és ismét jól összerázzuk. Ezt megismételjük még egyszer. Egy tálba rakjuk a rózsaszirmot, majd óvatosan ráöntjük a főzetet. Ha ezzel megvagyunk, akkor hagyjuk, hogy a szirom kifejtse hatását. 2 napnyi várakozás után a tálban talált szert egy apró, csepegtetésre alkalmas eszközbe töltjük.
Ha kedvünk tartja, akkor cseppentsünk egyet a szemünkbe, s ez a bájital megváltoztatja annak színét. 48 órás a hatása.
Az elkészítéstől számítva pontosan egy évig használható fel!

A következő főzetünk hatása, hogy ha megisszuk, megváltozik a hangunk egy másik ember hangjára. Ehhez az szükséges, hogy az italt a választott ember beszéde/éneklése alatt kell meginni.

Hozzávalók:
-őrölt klüklopsz fog
-macskanyelv
-½ barack leve
-egy késhegynyi citromsav

Elkészítés:
A baracklevet beleöntjük az üstbe, majd 50°C-osra  melegítjük. Ha ez megvan, akkor kb. 6-7 alkalommal megkeverjük, az óramutató járásával ellentétesen. Belerakjuk a meleg lébe az őrölt klüklopsz fogat  majd  a macskanyelvet is. Két óra főzés után a főzet sűrű, sárgás-barna itallá változik. Ebbe belekeverünk még egy kis citromsavat is, majd fogyaszthatjuk is.
Hatása 1½ óráig tart.


Varázslatos nyári szünetet! /*

írta: Rosalita Grime, Caminus

0 comments:

Megjegyzés küldése