Pages

2018. július 27., péntek

Egy futóféreg kalandjai


Az európai Mágiaügyi Minisztériumokban hetek óta kering egy tanulmány, melynek elolvasása után a dolgozók egytől egyig csillapíthatatlan röhögő görcsöt kaptak

Egy bennfentesnek köszönhetően kiderítettük, mi lapul eme furcsa anomália mögött. A tanulmányt egy amerikai ex-magizoológus, Thomas Crown Jr. írta, akit számos kutatólaborból kitiltottak már gyakori agresszív kirohanásai miatt. 
A férfinél skizofréniát diagnosztizáltak két évvel ezelőtt, és megpróbálták zárt osztályra küldeni, de ő kicsúszott a hatóságok kezei közül, és eltűnt. Honlétéről ma sincs tudomásunk, csak ez a furcsa tanulmány árulkodik arról, hogy még egyáltalán életben van. Ami azonban nevetésre ingerelte a cikk elolvasóit az nem más, mint a választott téma.

Thomas 148 oldalt írt tele apró betűkkel egy futóféregről, akit hónapokon keresztül éjjel-nappal nyomon követett és megfigyelt. A tanulmányban olvashatunk arról, hogy a féreg hogyan változtatott helyzetet (két óra alatt három centit haladt), illetve arról is pontos leírást kapunk, hogy hogyan fogyasztotta el az elé rakott salátalevelet (milyen gyorsasággal, hány harapással, stb.) 
Személyi jogok miatt nem közölhetünk részletet a cikkből, de biztosíthatjuk az olvasókat, hogy valóban annyira nevetséges az egész, mint ahogy gondolják. 

Írta: Ercon Black (Solaris)

0 comments:

Megjegyzés küldése