Pages

2018. április 8., vasárnap

Varázslények aranyból


Lenyűgöző kollekcióval rukkolt elő Eloise Pariseau francia boszorkány, aki mugli módszerekkel készít ékszereket már évtizedek óta. A 63 éves asszony a Beauxbatonsban végzett, és tanárnak készült, azonban az egyik vizsgájának sikertelensége miatt nem vették fel sehova. Ekkor döntött úgy, hogy mugli munkát fog vállalni, és inkább közöttük csinál karriert. Így kötött ki az ékszerészetnél. 


Eloise nagyrészt aranyat, és drágaköveket használ csodálatos medáljaihoz és gyűrűihez, és mindig valamilyen, a varázsvilághoz kapcsolódó témát választ. Idén tavasszal úgy döntött, hogy a varázslényeket választja inspirációnak, és megkísérli a sárkányok, furkászok, thesztrálok, griffek, és egyéb állatok formáit ékszerekbe önteni. Alább látható a két kedvencünk.


Eloise kizárólag az anyagok előkészítéséhez használ mágiát, illetve az anyagok beszerzése is mágikus úton történik, azonban ezeket leszámítva mindent a saját kezével készít. A varázslény kollekcióját már most hatalmas érdeklődés övezi, amit a fotók alapján nem is csodálunk. Az ékszerek április vége felé kerülnek eladásra, és a szokásos módon licitálni lehet az egyedi csodákra. 

Írta: Ercon Black (Solaris)

0 comments:

Megjegyzés küldése