Pages

2018. április 20., péntek

Hivatalos unikornis élőhely lett Magyarország


Nagyjából egy évvel ezelőtt írtunk arról a különleges esetről, mikor Kistarcsán két unikornist láttak egy szökőkútból inni. Örömmel tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy az azóta eltelt időben a ménes gyarapodott, így már öt unikornis lakik az ottani erdőben. 



A Varázslény Felügyeleti Főosztály európai gyűlésén ezt a tényt figyelembe véve a tagok egyöntetű szavazása alapján a területet hivatalosan is unikornis élőhellyé nyilvánították, és azonnal ki is küldtek két munkatársat, hogy elvégezzék a megfelelő védővarázslatokat az erdőn.
Hatalmas megtiszteltetés ez hazánknak, mivel sajnos Magyarország nem bővelkedik varázslények terén. Ezzel a fejleménnyel a Magyar Mágiaügyi Minisztérium kiemelt támogatást fog kapni az európai közösségtől, és a jelenlegi Varázslény Felügyeleti Főosztály igazgatója, Székely Linda pedig innentől hivatalos lesz az unikornisok ügyeit taglaló nagygyűlésekre.
Az unikornis ménest nem ajánlott megzavarni, mégis sokan utaznak Kistarcsára, hátha megpillanthatják a csodálatos bestiákat. Az állatokat eddig nem zavarta meg a tömeg, és reményeink szerint ez így is marad, és a ménes nőni fog.


írta: Ercon Black (Solaris)

0 comments:

Megjegyzés küldése