Pages

2018. április 20., péntek

Forevert (Mindörökké)


Köszöntöm kedves Olvasóimat!
Ma egy személyes kedvencet hoztam, nem mást, mint a Forevert (Mindörökké)



Főszereplőnk Dr. Henry Morgen New York legprofibb halottkéme, mégis 1778-ban született. Hogy, hogy lehetséges ez? Nem mással, minthogy csodás főszereplőnk nem kis titkot őriz. Henry 200 éve halt meg először, azóta hallhatatlan. Bármilyen halálos balesett éri, feltámad. Henry nem véletlenül veszi magát körül a halállal, saját rejtélyét is szeretné megoldani. Mindemellett udvarias és találékony hősünk találkozik Joe Martinez nyomozóval, akit elkápráztat Henry Sherlocki képességei. A páros remek összhangban dolgozik, együtt megoldva a nehezebbnél nehezebb ügyeket. A nyomozások közben Henrynek szembe kell szállnia egy ismeretlen személlyel, aki talán hasonló titkot őriz.

Kevés olyan sorozat van, amit teljes figyelemmel végignézek, de erről a sorozatról nem tudtam levenni a szemem. A főszereplőbe nyomban bele lehet szeretni, a Henryt alakító színész, Ioan Gruffudd, remek munkát végzett és az alakítása azonnal átjön. Mellékszereplőink is igen figyelemre méltóak és szerethetőek. A sorozatot olyanoknak ajánlom, akik nem riadnak vissza a vér látványától és lázba hozzák a gyilkossági nyomozások és a rejtélyek.
Az IMDB szerint 8,3 pontot érdemlő sorozatot mindenképpen eredeti nyelven ajánlom nézni, főszereplőnknek fantasztikus angol akcentusa hozzátesz a sorozathoz. Legnagyobb sajnálatomra a széria elkaszálásra került, pedig hatalmas dolgokat lehetett volna belőle kihozni, de ez ne hátráltasson a megnézésében. Mindenképp figyelemreméltó.
írta: Bessy Whitefall, Caminus, 1.évfolyam

0 comments:

Megjegyzés küldése