Pages

2018. április 12., csütörtök

A tavasz színei

Sokan úgy gondolják, hogy a virágok és a visszatérő madarak a tavasz bejelentői, de vannak olyanok, akik ezt kicsit másképp gondolják. Igen, aki a divatban bekövetkező változásokra gondol, az jó helyen keresgél.
Habár Valentin nap környékén már megrohamozzák a világot a halvány színek és elkezdik száműzni a tél komorságát – ami sajnos így is úgy is ránk telepszik , azonban ezek a színek főként a lányoknak kedveznek és, mint számítható a Valentin naptól, a rózsaszínt preferálják. Most viszont végre eljött a tavasz és a butikok is váltják a megjelenésük.

Jönnek a pasztell színek! Ha körbenézünk a természetben, akkor láthatjuk, hogy szépen lassan minden virágba borul, hol élénkebb, hol enyhébb színeket felöltve. Azonban, mint egy előző cikkemben említettem, a rikító színekkel vigyázni kell, hisz' nem vagyunk mi papagájok! Ezért is tökéletes megoldás mindenkinek, ha a halványabb pasztell színeket választja. Ez azonban senkit se tántorítson el az erősebb színektől, sőt variálni az enyhét és az élénkkel, talán a legjobb megoldás.

A feltűnő mellett voksol viszont a csillogás idén. Mind a mugli, mind a varázsvilágban, úgy látszik, terjed a csillogás. Persze más-másképp. Míg a muglik a flittereket és a csillámport részesítik előnyben, addig nálunk a hosszabb életű dolgok kerülnek általában előtérbe. A közelmúltban a boltok polcaira került az úgynevezett Csillagpor pont ez a hosszan tartó termék. Ennek a különleges szernek az az előnye, hogy csak varázslattal távolítható el, és semmit nem fog meg, amit mi nem akarunk. A készítményt az Abszolút legutóbb megnyitott üzlete a Táncoló csillagok árulja, szerencsére több bolttal is kereskednek, így szinte mindenhol megtalálni.


Írta: Rion Hyland - Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése