Pages

2022. október 19., szerda

Bulvarisztikus híreink

 Kedves Boszorkányok és Varázslók!

Bár a Grácia Roxfort még csak nemrég nyitotta meg újra kapuit, valakiknek máris sikerült hatalmas kalamajkába keveredniük! A Déli torony prefektusi fürdőjébe péntek óta lehetetlen belépni! Valakik (fittyet hányva arra, hogy ez mekkora pocsékolás) több tubus fürdőszert öntöttek a vízbe, így az felhabosodva elárasztotta az egész tornyot. A takarítási munkálatok továbbra is folynak (na meg a hab is). Victoria Vulpine és Vanessa A. Pellax igazgatóasszonyok keresik a lehetséges tetteseket. A büntetésük a Trófea terem kitakarítása lesz, nem mással, mint fogkefével. Azonban más baleset is történt, vélhetően ugyanezeknek a csínytevőknek köszönhetően: a földszinti bájitaltan terem előtt több tucat trágyagránátot dobáltak szét. Vajon hol, és hogyan következik be a következő gaztett? A két igazgatóasszonynak sikerül elkapni a csínytevőket?

A következő számban talán kiderül!


GRÁCIA LAKÓ A WIGTOWN WANDERERS-BEN!

Chad Broomsvick, volt Arcanusos diákunk már az iskola falai között is egetverő hírnévre tett szert. Bár tanulmányi átlaga nem volt kimagasló, kviddicsben az egyik legjobb terelőként vált híressé. A tehetséget most egy előkelő kviddicscsapat szerződtette: az 1422-ben alapított Wigtown Wanderers! Két hét múlva már játék közben is láthatjuk a fiatal klasszist, amint vérvörös talárban süvít az égen!

Merlin óvja gurkóitól a Caerphilly Catapults játékosait!


DRABAN BANKI BETÖRÉS!

Tegnap éjszaka Gracie Hollig érkezett a Bankba, mondván, ki akar venni pénzt a széfjéből. Miután a Gobie nevezetű kobold Hopp-Porral elvezette a híres aurort 796-os széfjéig, megkérte, adja át annak kulcsát. Gracie ekkor magyarázkodásba kezdett, hogy elhagyta azt. Gobie kételkedni kezdett a boszorkány szavahihetőségében. Visszavezette őt a Bank főépületébe, ahol a boszorkány magából kikelve kötekedni kezdett a kobolddal. Több varázslónak kellett lefognia őt, aztán egyszer csak alakot váltott: Gracie Hollig alakjában akart betörni a a Bankba a hírhedt csaló, Alecto Grey. A varázslót cellába zárták a Draban Bank területén.

Írta: Rosalite Grime, Caminus

0 comments:

Megjegyzés küldése