Pages

2017. augusztus 22., kedd

Hatalmas kincslelőhelyet találtak a Gringotts koboldjai!

Kedves Olvasóim!

Rendkívüli hírt kaptam egy bizalmas forrásomtól a minap, aminek nyomban utána is jártam. A Gringotts-ban a névtelen forrásom megerősítette a hírt, miszerint a skóciai hegyvidék egyik eddig nehezen megközelíthető szorosában a Gringotts koboldjai egy nemrég felnyílt járatot találtak.

Ebben a barlangszerű sziklamélyedésben, ami mint kiderült több járatból áll, különös és ritka drágaköveket, gyémántokat, aranyat találtak. A hírt megerősítő forrás szerint hatalmas mennyiségű kincsre bukkantak a koboldok. Azért hogy ne lepjék el a kincsvadászok a területet, egyenlőre titokban tartják, de annyi biztos, hogy már elkezdték a talált kincsek összegyűjtését. A forrásom azt is elárulta, hogy már folynak a munkálatok a Gringotts alatti barlangrendszerben, ezeknek a kincseknek a tárolásához szükséges terem építésében. Ezt a hírt nem tudta nekem biztosan megerősíteni, de nagyon úgy néz ki, hogy találtak még valamit, de erről nagyon titkolóznak. Ez a valami állítólag egy évezredek óta eltűnt növény, aminek leveleiből különös varázslatokhoz szükséges alapanyag nyerhető. Igyekszem ezt jobban kideríteni, hogy miről is van szó, de eddig nem sikerült részleteket megtudnom erről a különös növényről. Az viszont biztos, hogy varázslat segítségével fogják a felszínre hozott kincseket a koboldok a Gringotts-ba juttatni. Hogy ezeknek a kincseknek végül mi lesz a sorsa, nem lehet megjósolni, bár ismerve a koboldokat, nem valószínű hogy jótékony célra használják őket.

Mivel  a titkolózás elég nagy, megpróbálok még többet kideríteni az ügyről, de a koboldok nagyon bizalmatlanok, és nagyon figyelnek, most a forrásomnak is kicsit háttérbe kell maradnia, mert felfigyeltek rá, hogy nagyon érdeklődik az ügy iránt. Amint lesz új információ, megfogom írni!

0 comments:

Megjegyzés küldése