Pages

2017. augusztus 23., szerda

A házimanók tömeges elbocsátása! Igaz a hír, miszerint fizetést és szabadnapot kérnek?


Habár a házimanó felszabadítási programban rengetegen voltak érdekeltek, sok manó nem akart megválni az eddig szolgált családtól, és azóta is dolgozik. Azonban az elmúlt hetekben a megmaradtak között is elterjedt az a nézet, hogy jó lenne legalább minimális fizetést kapni a szolgálataikért, illetve, mint minden normális munkavállalónak, nekik is kellene szabadnapokat biztosítani. Sok varázslócsalád mélyen felháborodott a kérésen, és azonnali hatállyal felmondott a  házimanóknak. A kihajított tömeg összeverődött, és a hegyekben táborozva próbál megoldást találni a szorult helyzetre.

Nagyon nehéz helyzetben van a Minisztérium, mikor a manókról van szó, elsősorban mert az eddigi évek próbálkozásai sem jártak teljes sikerrel. A Varázslény felügyeleti osztály vezetője úgy döntött, a vészhelyzetre való tekintettel összehívja a nagytanácsot, és majd ott eldöntik, mi legyen.
Annyit biztosan tudunk, hogy a szolgálatban maradt manóknál valóban várhatóak bizonyos munkaszerződési változások, azonban a kidobott egyedek elhelyezése még kérdéses ügy.

Írta: Ercon Black

0 comments:

Megjegyzés küldése