Pages

2017. augusztus 18., péntek

Botrányos divatbemutató Londonban!


Múlt hétfőn rendezték meg Londonban az „évtized legragyogóbbjaként” meghirdetett divatbemutatót. Habár az előadás nem tartott soká – alig húsz perc lett, az eredetileg másfél órás műsor – , mégis sokak felháborodásához vezetett. 
A megkérdezettjeim között akadtak olyanok is akik elsírták maguk. A bemutató tervezésekor még minden jól ment, ám az egyik főszervezőnek fura ötlete támadt, orrontó furkászokat tett az utolsó pillanatban a műsorba – nyilatkozta az egyik segítő szervező. 

Sokakban már most felmerülhet a kérdés, hogy miért, és vajon ott volt-e az illető szervező, mikor erről az aranyos, ám annál több bajt okozó lényről kellett tanulniuk az iskolában? A terv egyszerű volt. A csillogó dolgokért oda meg vissza lévő lényekre karpereceket és nyakláncokat aggattak és egy-egy modell kezébe adták őket, mint valami kiegészítőt. Az első pár percben még nem volt probléma, gyönyörű ruhákba öltözött, csodaszép hölgyeket láthattak az emberek a kifutókon, kellemes zene szólt és mindenki megcsodálhatta az édes kisállatokat. Azonban az első ruhaváltáskor megtörtént a katasztrófa, elszabadultak a furkászok.

Az egész az én hibám! Ha kicsit jobban figyelek, mikor kiveszem a fülbevalóm…! – mondta könnyek között Geneviève DuPont, ő volt az a modell, akinek a kis társa elsőként elszabadult, ismerte be. A furkász ellopta Geneviève fél fülbevalóját, majd rövid úton kijutott a közönség közé és ott kezdett lopkodásba. Az első lázadót természetesen követte a többi is. Alig öt perc alatt huszonegy darab, csillogó tárgyakra vadászó szőrmók szabadult el. A legkönnyebb célpontot a gyerekek jelentették számukra, akik kicsit sem bánták, hogy elvesztettek egy csillogó mütyürt, mikor megsimogathatták a furkászokat. A rendezők balszerencséjére a szülők és a többi felnőtt azonban nem így vélekedett. Egyes boszorkányok és varázslók még azzal is fenyegetőztek, hogy bíróság elé viszik az ügyet – természetesen azt kérték a nevük ne kerüljön be a cikkbe. 

Az épületet hamar lezárták és a furkászokat cirka fél óra leforgása alatt mind megfogták, a napja azonban még sokaknak nem ért itt véget. Több órába telt mire minden vendégnek visszaadták az ékszereiket, de a divatbemutatót már semmi sem menthette meg. A kora délután kezdődő esemény utolsó károsultja csak késő este távozhatott, semmi esély nem volt már rá a bemutató folytatódhasson.

0 comments:

Megjegyzés küldése