Pages

2021. október 11., hétfő

Apróhirdetés

SOS

ELVESZETT A HÁZI FELADATOM!
Tegnap annak rendje és módja szerint leadtam soron következő Mágiatöri házi feladatom, ám szőrén-szálán eltűnt a tanári szobából! Három éjszakán át írtam! A becsületes megtaláló jutalomban részesül.

Jelige: Ezt nem hiszem el!

Nem hagyjuk!

Szemtanúkat és bátor jelentkezőket keresek, akik az igazságszolgáltatás jegyében közreműködnének velem. Jelentkezz, ha netán téged is zavar Hóborc eszeveszett, rendetlen, szabályszegő viselkedése, ha szemtanúja vagy, esetleg ÁLDOZATA a kopogószellem felelőtlen viselkedésének! 
Együtt felléphetünk az igazságtalanság és az eperbántalmazás ellen!

Jelige: Hóborc

Kisállat-szépségverseny

Napi szinten fésülgeted murmáncod sűrű bundáját, hogy selymes és fényes legyen? Tiéd az iskola legszebb varangya? Hóbaglyot még olyat, mint a tiéd nem láttak e vidéken?
Akkor ez a hirdetés neked szól! Hozd el kedvenced a hétvégén megrendezésre kerülő kisállat-szépségversenyre, és zsebeljétek be a három kategóriában megszerezhető díjak egyikét! Sok szerencsét mindenkinek!

Jelige: Beautify!

Azok a félénk aranyhalak!

Horgásztársat keresek! 
Már hetek óta vadászok arra a két állítólagos aranyhalra, amit közzétettek a fórumon, de senki sem találja őket. Szükségem van egy leleményes társra, mert egyedül nem boldogulok. :(

Jelige: 卂尺卂几ㄚ卄卂ㄥ

Tikok

Beidomított házőrző eladó. 
Jelige: Csíp, harap és el is kapar.

Táncórákat vennék

Imádtam az őszi bált, egyetlen bánatom volt csak: borzasztó falábam van! Remélem, jövőre is lesz ilyen, s ezúttal előre fel akarok rá készülni. Ki vállalná, hogy megtanít engem addig táncolni?

Jelige: Bennem van a bugi.

Ritka csokibéka kártyákat cserélnék

Szenvedélyesen gyűjtöm a csokibéka kártyákat és már csak pár darab hiányzik, hogy teljes legyen a gyűjteményem. Keress, ha szívesen eladnád vagy elcserélnéd ritka kártyáidat!

Jelige: limitált kiadású csokibéka kártyák

Köszönöm a cikkben közreműködők segítségét, akik ezúttal Yrene Towers és Dave Coleman voltak! :) 

Amennyiben a következő számban te is szeretnéd megjelentetni saját apróhirdetésed, keresd bátran Fay Tempestet, fórumon, messengeren vagy akár discordon is!

Szerző: Fay Tempest, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése