Pages

2021. március 20., szombat

Márciusi horoszkóp

 Kedves Olvasók!

Gyönyörű szép márciusi napot és sok szerencsét kívánok!


Halak: A Nap már a Halak jegyében jár, és az ön útját egyengeti. Higgyen a szerencséjében, és adjon magának egy esélyt, meglátja, jól alakulnak majd a dolgai, és elégedetten zárhatja a hónapot! 


Kos: A Hold az Oroszlán jegyében áll: mindenütt szívesen fogadják, szinte várják önt. Olyan ajtók is kinyílhatnak, amelyeket máskor zárva talált. A Szaturnusz sem késleltet semmit, bármit elindíthat, bármit kibontakoztathat. 


Bika: A Hold az Oroszlán jegyében tompítja egy kicsit a gondolatait. Mostanában nincs igazán a topon, nehezen tud arra figyelni, amivel foglalkozik. Ráadásul a Vénusz is kellemetlen fényszögben áll a Plútóval: értelmetlen veszekedés szaga terjeng a levegőben...


Ikrek: A Vénusz fényszöge az egész világot kétségbe ejtheti. A legtöbb ember úgy mozog, mintha hipnotizálták volna. Elindulnak valahová, de nem tudják, oda érnek-e egyáltalán. A Merkúr pozíciójának hála, ön megúszhatja ezt a zavart állapotot.


Rák: A Hold az Oroszlán jegyében áll, kellemes kapcsolatban a Vénusszal. Az igaz szerelem útján néha valóban lehet zökkenőmentesen közlekedni, ezt most be is tudja bizonyítani. Mindenki, akivel ebben az időszakban  szóba elegyedik, érezni fogja az önből áradó melegséget és barátságosságot.


Oroszlán:  A Hold az Ön jegyében áll, és annyi energiát ad önnek, hogy minden sikerüljön. Olyan, mintha egy focimeccsen üres kapuba kéne gólt lőnie...


Szűz: A Hold az Oroszlán, a Nap a Halak jegyében látható: bármihez is fog, jók a kilátásai a sikerre. Ha sok minden történik ön körül, attól csak egyre jobb lesz a hangulata. Legyen nyitott, hallja meg mások biztató szavait! 


Mérleg: A Hold a hónap elején az Oroszlán jegyében áll, ami nagyon kedvező az ön számára, mert nyugalmat és higgadtságot kölcsönöz önnek. Talán még valami tennivalója is akad, amiben a Hold biztosan segíteni fog. A szabadidejét ne töltse egyedül!


Skorpió: A Merkúr szemben áll a Jupiterrel, és ez nyugtalanná teszi, alighanem egy álmatlan éjszaka áll ön mögött. A Vénusz, a Mars és az Uránusz a 6. sorsterületen állnak, ilyenkor a legjobb, amit tehet, ha türelmesen vár. 


Nyilas: A Hold belépett az Oroszlán jegyébe, ez pedig kaput nyithat önnek a szerelem birodalmába. Most még akkor sem fogja magát magányosnak érezni, ha egyedül van, sőt, eltelíti a belső erő és békesség.


Bak: Az évekkel ezelőtt elindított ügyei krízishelyzetbe kerülhetnek. Hagyja sorsára azokat, amelyek nem működnek, és koncentráljon azokra a területekre, amelyekből szemmel láthatóan kihozhat valamit. 


Vízöntő: A Merkúr szemben áll a Jupiterrel. Ne diktáljon túl gyors tempót, mert ez könynyen hibákhoz vezethet, melyek után újra el kell végeznie ugyanazt a feladatot.


Remélem, minden kedves olvasó megtalálja a szerencséjét!

További szép, üde időszakot kívánok!

Kiss Noel/ 7. évfolyam/ Arcanus ház


0 comments:

Megjegyzés küldése