Pages

2011. február 27., vasárnap

Őrangyal rituálé


Ha szeretnéd biztosan tudni, hogy őrangyalod éjjel-nappal melletted áll, és a segítségedre siet, akkor ezt a szertartást rendszeresen el kell végezned. Sok esetben ajánlott, hisz egy trollal vívott küzdelem során ha az angyalod messze jár, súlyos sérüléseket szenvedhetsz, bármennyire is koncentrálsz. Sok sikert kívánunk a rítushoz!

Kellékek
  • 1 színes gyertya, amely téged jelképez,
  • 6 fehér gyertya,
  • 1 füstölő,
  • apró tárgy, amelyet mindig magaddal tudsz vinni a szertartás végeztével.

A szertartás menete

Helyezd el a téged jelképező gyertyát az asztal közepére, majd a hat fehér gyertyát egy sorba, az asztal elülső részére. Az értékes, apró tárgyat tedd ezek, és a téged jelképező gyertya közé. Gyújtsd meg a füstölőt, várj kb. 5 percet. Először a saját gyertyádat gyújtsd meg, majd ezt kövessék a fehér gyertyák, kezdve a sor bal oldaláról. Ha már az összes gyertya ég, ülj le, és nézz bele a fényükbe, és mondd: „Üdvözlégy, Merlin!”. Gondolj az angyali útmutatás és védelem szükségére, és kérd a varázslat segítséget, hogy álljon mindig melletted. Kérd meg szellemi vezetőidet, fedjék fel kilétüket előtted, és mondj köszönetet támogatásukért.

Most fogd a becses tárgyadat, tartsd oda minden egyes gyertya fölé, és mondd el mind felett, hogy „Köszönöm”! Utolsónak hagyd a téged jelképező gyertyát. Mindkét kezeddel emeld fel az apró tárgyat a magasba, majd ismét mondj köszönetet! A tárgy most már átitatódott varázslattal, energiával. Ettől kezdve valószínűleg minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed, érezni fogod ezt.

Oltsd el a gyertyákat – a fehérekkel kezdve. Először a jobb oldalival kezdd, és innen haladj végig sorban. Tedd az apró tárgyat a pénztárcádba, a táskádba, vagy a zsebedbe, és mindig hordd magaddal. Ha rendszeresen végzed ezt a rituálét, már akkor is érezni fogod az őrangyalok jelenlétét, amikor még csak felkészülsz a szertartás végrehajtására.


Írta: Susan Jessica Gartner
Forrás: Női Portál

1 comments:

Susan Jessica Gartner írta...

Amint megírtam a cikket ki is próbáltam :) És éreztem valamiféle bizsergést :P ^^

Megjegyzés küldése