Pages

2011. február 2., szerda

Hamis Nefeledd gömbök

Habár hihetetlenül hangzik, hamis nefeledd-gömböket árusító üzletre bukkantak a kínai hatóságok az egyik város főterén. A csaló nagykereskedő egyszerű üveggömböket próbált eladni a gyanútlan vevőknek, mindezt teljes áron.
A húszezres tételszámú lefoglalt hamisítvány volt az év eddigi legnagyobb fogása Kínában. Az illetékes ellenőröknek az szúrt szemet, hogy az eladásra kínált gömbök egyikében sem jelent meg a jellegzetes piros füst, amikor köztudott, hogy ilyen nagy számban összezárva a valódi nefeledd-gömbök egyik-másik darabja minden érintés nélkül, magától is bepirosodik, ugyanis a túlérzékeny gömbök nem bírják �szó nélkül� elviselni a feledékeny vásárlók tömegeit.
Hiába magyarázta a boltvezető, hogy semmiféle kuriózumról nincs szó, mert az ő nefeledd-gömbjei egytől egyig száz százalékig megbízhatóak, egy egyszerű varázslattal kiderült, hogy bizony elfelejtett igazat mondani.
Lapunknak nincsenek információi arról, hogy esetleg Nagy-Britanniába is érkezett volna a kínai szállítmányból, de azt javasoljuk, inkább hazai termékeket vásároljanak.
írta: Wendy Clarckson

0 comments:

Megjegyzés küldése