Pages

2011. február 27., vasárnap

Tiltott jóslatok 2
















Előző cikkemben leírt kérdéseimet fel is tettük az Auror Parancsnokság Főkapitányának és a Mágiaügyi Miniszternek. Információkat a szóvivőiktől kaptunk. Mindketten ugyan azon a véleményen voltak. Szerintük a jóslások ugyan úgy folytathatóak, ahogy eddig, csak elővigyázatosabbnak kell lennünk.

Azt tanácsolták, hogy Romániába, csakis azok menjenek jósolni, akiknek nagy a tapasztalata és a jóslatai is beválnak, a többiek lehetőleg kerüljék el ezt az országot és próbáljanak meg máshol megélni jóslataikból. A Mágiaügyi Miniszter szóvivője azt is elárulta lapunknak, hogy szándékoznak bevezetni azt a módszert, miszerint csak hivatalos engedéllyel lehessen valaki jövendőmondó. Ezen kívül benyújtottak a romániai mugli miniszterelnöknek egy kérvényt, ami azt tartalmazza, hogy töröljék, vagy legalább enyhítsék a törvényt, hiszen, aki elmegy és jóslatot kér a jövőjéről felkészülhet arra, nem biztos a beválása a jóslatnak.

A jövőbe látás nem kis szaktudást igényel és, amint azt tapasztaljuk is nem mindenkinek sikerül. Ritka képesség ez. Az Auror Parancsnokságról még egy olyan információ érkezett, még fokozottabban fogják ellenőrizni a biztonságunkat. Biztonságosan meg maradhatunk a mugli és varázsvilágbeli életünkben is.

Ha betartjuk azokat a szabályokat, amik a varázstilalomról szólnak a muglik világában, tökéletesen megfér mindkettő egymás mellett, de ha nem érezzük magunkat biztonságban így sem, jobb visszajönni a varázslatokkal és csodákkal teli világunkba, ahol most már megerősített hivatalos információk szerint elindítják a Mágikus Villát.

Írta: Lisa McDevon

0 comments:

Megjegyzés küldése