Pages

2011. február 22., kedd

Lehet, hogy mester személyes éved van



A személyes évek kilenc éves periódusában előfordulhat, hogy mester személyes éve jelenik meg. Ezek kiemelt és ritka pillanatai az életnek, és magasabb spirituális lehetőségeket hordoznak.

A kilenc éves ciklus során minden alkalommal, amikor a ciklus újraindul, az egyén módot kap arra, hogy szembenézzen az egyes rezgéseknek megfelelő leckékkel, kihívásokkal, lehetőségekkel, buktatókkal. Amikor a ciklus megint elér ugyanoda, még egyszer lehetőség adódik egy fokkal feljebb lépni, és a leckével szembesülni, ha korábban nem fordítottunk rá kellő figyelmet. Más részről viszont, ha az egyén korábban kiváló teljesítményt nyújtott az élet iskolájában, akkor a lecke megint csak ott lesz ugyan, hogy szembesülhessen vele, de teljesítménye már egy magasabb szinten kerül az archetipikus mérleg serpenyőjébe.

Amikor megjelenik a mesterszám


Néha előfordul, hogy a kilencéves ciklusban egy kettős szám, azaz mester szám kerül, ami még nagyobb fejlődési és spirituális jentőséggel bír, mint a többi év. Számold ki, vajon mester személyes éved van-e. Ha véletlenül így van, akkor egy ritka és nagy jelentőséggel teli év vár rád. Figyelj tudatosan az év által hozott lehetőségekre, mert ilyen év nem biztos, hogy lesz még egy az életed során.
Így számold ki:

1. lépés

Ahhoz, hogy kiderítsd, mester személyes éved van-e, először is írd fel egy papírlapra a születési dátumodat, de az év helyére az idei évszámot írd be.
Pl. ha 1977. 05.12-én születtél, akkor az év helyére írj most 2011-et.
2011. 05. 12.

2. lépés

Add össze az évszám és a hónap számjegyeit egyesével, majd a nap számát egy összegben.
2011. 05. 12.
2+0+1+1+0+5+12 = 21

Ha itt kijön egy dupla számkombináció, akkor mester személyes éved van. A 21 nem mester szám, ilyenkor további számolás nem szükséges.

Válaszd ki a mesterszámod!

11
Felerősödött vallásos, misztikus és pszichikus tudatosságod az e területekben való mélyebb elmerülésre sarkallhat, ez tehát a szunnyadó spirituális képességek kifejlesztésének ideje. Ez az év ihletett gondolkodásra, eredetiségre, találékonyságra ösztönöz, és olyan tudati áttöréseket hozhat, amelyek révén személyed előtérbe kerülhet. Lehet, hogy egy vitatott témával kapcsolatban kell felszólalnod a nagy nyilvánosság előtt, és ez felhozza a nyilvános fellépéstől és elutasítástól való régi félelmeidet. Kerüld a fanatizmust és a túlbuzgóságot!


22
Ez az év kitárhatja a kaput lelked és elhivatottságod teljesebb megértése előtt, és olyan helyzetben találod magad, amikor egy biztos állás és egy olyan lehetőség között kell választanod, ahol azt csinálhatnád, ami lelkedet örömmel tölti el. Ez az év módot adhat a nagyobb méretekben való szolgálatra, és olyan intézményekben, szervezetekben találhatod magad, amelyek az infrastrukturális hálózatok katasztrófák utáni újjáépítésével foglalkozik, vagy ahol nagyobb embertömegeket érintő tervekkel kerülhetsz kapcsolatba. Használd fel ezt az időt lelki törekvéseidnek kézzelfogható valósággá való alakítására.


33
Ez az év megköveteli tőled azt a nehéz áldozatot, hogy a személyes időd nagy részéről lemondva részt vegyél egy többek életét megmentő közös erőfeszítésben. Például, egy életmentő orvosi akció kellős közepén találhatod magad. Mivel az év alaptémája a sok ember jólétét és egészségét érintő nagyobb volumenű erőfeszítések körül forog, kerülhetsz egy járvány vagy a népesség egészségét veszélyeztető jelenség közelébe is. Ha művész vagy, művészi önkifejezésed új megnyilvánulási szintre és dimenziókba emelkedhet. Ekkor még napjaink lármája közepette is képes vagy meghallani a szférák zenéjét. Érzelmi ösztöneid kifinomultak és éberek.


44
Ez az év hatalmas erőfeszítésekről és az ezeknek megfelelő jutalmakról szól. Felkérhetnek egy nagyobb projektben való részvételre, vagy egy jelentős feladat elvégzésére. Ilyenkor válnak igazán kifizetődővé iskolai tanulmányaid és a speciális képzések. Lehet, hogy a munka hosszabb időre elszólít családodtól és barátaidtól, és egy jól képzett specialistákból álló csapat tagjaként egy életbevágóan fontos projekten dolgozol. Intellektuális szilárdságodnak köszönhetően, és amiatt, hogy a megfelelő időben egy fontos kérdésben ösztönösen helyesen döntöttél, most magasabb pozícióba kerülhetsz.



55
Olyan időszak ez, amikor arról faggathatod Istent és az angyalokat, hogy vajon miért kellett ilyen zűrzavaros helyzetbe kerülnöd, és miért pont neked kell a dolgokat elrendezni. Egyébként merész és bátor vagy, tele elhatározásokkal még a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetek legyőzésére is. Bár bizonyos dolgokról le kell mondanod, a lehetőség, hogy csodálatos új dolgokat tanulhatsz meg, megéri az áldozatot. Lehet, hogy olyan kihívás ér, ami arra késztet, hogy kiállj legnemesebb eszményeid mellett.



66
Érzelmi kilengéseid amplitúdója most nagyobb a szokásosnál. Belső érzelmi tisztítást végzel a téves érzelmi döntéseiddel és az érzelmi erőszakkal kapcsolatos régi emlékeid között. Az év előre haladtával szíved lassan kitárulkozik, és eljuttat a megbocsátás és az elengedés soha nem tapasztalt szintjére. A megfelelő emberekkel kerülsz kapcsolatba a megfelelő helyen, ahol kifejezheted azokat a képességeidet, amelyekkel segíthetsz másoknak életüket jobbá tenni.


77
Keresésed, kíváncsi kutakodásod meghozza a jutalmát ebben az évben, mivel olyan rendszert alakíthatsz ki, amely optimalizálja a benned rejlő lehetőségek fejlesztését. Most sokkal érthetőbben tudod megosztani elképzeléseidet másokkal, és sokan lesznek, akik meg is akarják hallgatni őket. Előkészíthetsz egy új kutatási irányt más birodalmak felfedezésére. Legfontosabb utad ebben az évben a létezésnek egy új birodalmába vezet.


88
Egy laboratóriumszerű környezetben, valamilyen felfedező vagy kutatómunkában találod magad. Tudományos és matematikai készséged most egy olyan probléma megoldásának előterébe kerül, mely emberek ezreinek hozhat megnyugvást. A művész számára ez az év elérhető közelségbe hozza a már-már kivitelezhetetlennek tartott vágyának megvalósítását, fénylátomásának művészi formába való öntését. Kineveznek egy olyan ütős szakértői csapatélére, melynek tagjai elérkeztek a tudományos és spirituális elképzelések összehangolásának határához

99
Izgatott, eksztatikus állapotokban, a megvilágosodás határán vagy az év során. Ahogy szíved megnyílik, késztetést érzel a nagyobb méretekben való szolgálatra. Kirobbanó kreatív energiáid a legfinomabb érzékelési szinten működnek. Látod a Földdel kapcsolatos nagy tervmegvalósulását, amelyben az emberiség nagy békében és harmóniában élhet. Önző szükségleteid háttérbe szorulnak, mivel a zavartlelkek szükségleteinek felvállalására érzel elhivatottságot.


Susan Jessica Gartner
Forrás: Női Portál

0 comments:

Megjegyzés küldése