Pages

2011. február 15., kedd

Mágikus Villa





A mugli világban igen nagy népszerűségnek örvendő reality show már a varázs világban is kezd terjedni. Felröppentek hírek arról, hogy nálunk is fognak indítani egy ilyen műsort. Az egyre közkedveltebb, és a mi világunkban is rohamosan terjedő, mugli eszközön keresztül, a televízión, sugározzák, majd az adásokat. A címe Mágikus Villa lesz nagy valószínűséggel. Vállalkozó szellemű boszorkányok, varázslók jelentkezését várják.


A jelentkező varázslókat és boszorkányokat először egy pszichológiai vizsgálatnak vetik alá, mert anélkül, hogy tudnák befolyásolni a bezártság, az eleinte idegenekkel való együttlét és saját problémái kikészíthetik. Ez után lehet szavazni, hogy ki-kit szeretne látni a tévében. A megépített villában minden be lesz kamerázva, így minden egyes mozzanatát láthatjuk majd a kedvenceinknek.


A Villában lévő játékosoknak különböző feladatokat kell megoldaniuk csapatokban vagy egyénileg. Két hetente kiszavazás is esedékes lesz, ahol ugyancsak a nézők fogják eldönteni ki marad és ki megy. Ennek a hírnek nem tudni mennyi az igazság alapja, de nem rég szerkesztőségünkbe érkezett egy kép, ami arról ad bizonyosságot, hogy a show tervezve van.

írta: Lisa McDevon

1 comments:

Susan Jessica Gartner írta...

Huhhú, nagyon várom már ^^ Ha van további infó, lécci írj, nagyon izgulok :hyper: Tök érdekes lesz, Merlinre mondom ^^

Megjegyzés küldése