Pages

2010. április 24., szombat

Heti horoszkóp


Kedves Bak!


A hét első napján még vigyáznod kell, hogy ne robbanjon ki egy komolyabb varázslópárbaj közted és egy rosszakaród között, de keddtől elindul egy nyugodtabb, békésebb időszak. Épp ezért hétfőn kövess el mindent, hogy mindenkivel megtaláld a hangot. Lehet véleményed, de ne ragajd egyből pálcát minden probléma megoldásához!
Nagyobb kárt fogsz tenni egy iskolai, generációk óta féltve őrzött műtárgyban a hét közepén... Valószínűleg az fog kiderülni, hogy jobb, ha minél előbb túljutsz rajta, s vállalod a következményeket.
A hétvégén remekül leszel. Kirándulás, társasági összejövetel, meghívás jöhet. Ez mind azt szolgálja, hogy jól érezd magad. Más dolgod nincs is, mint átadni magad az élvezeteknek. Élvezd az életet!

Kedves Vízöntő!

Nagy változások fognak történni ezen a héten. Lehet, hogy elsőre nem fog tetszeni, de idővel kiderül, hogy nem is olyan rossz.
A hét közepén összefuthatsz valakivel, aki teljesen felforgathatja az elképzeléseidet önmagadról, a szerelemről és az egész életről. Olyan lesz ő, mint egy forgószél, de nem kell megijedned, mert ő is segít a változás elfogadásában. Lehetséges, hogy a patrónusod is átalakul, olyan mértékű lesz a felismerés.
A hétvége előtt az egyik rokonod miatt kellemetlen perceket élhetsz át. Egy igen kedvezőtlen szövegű rivalló röppenhet eléd a reggelinél. Ne sokat őrlődj rajta!
Hétvégén lazíts! Engedj el minden gondot, és add át magad a pihenésnek!

Kedves Halak!

A hét elején azonnal azzal kell szembesülnöd, hogy milyen nehéz a békét megőrizni. Rengeteg az ingerült ember, aki rögtön „robban”, ha valami kicsi nézeteltérés adódik, s az átkaik valamiért mindig rajtad csattannak. Ne hagyd magad! Az alattomos támadások után vágj vissza!
A hétvégét megelőző napon fokozottan óvatosan közlekedj, avagy inkább ne is ülj seprűre! Balesetveszély fenyeget. Főleg sötétedés után vigyázz magadra!
A hétvégén legyél a pároddal minél többet kettesben! Ha még nem találtál rá az igazira, akkor figyelj nagyon, egy varázsló vagy boszorkány megdobogtathatja a szíved.

Kedves Kos!

Ezen a héten elég anyagiassá válhatsz. Nem baj, ha komolyan veszed a pénzt, de ne vidd túlzásba! Azért néha meg lehet engedni egy nyelvnyújtó nyalánkság hívogatásának.
A hét közepén tele leszel életvidámsággal.
A hétvége előtt egy barátod pénzügyi zavarba kerülhet, és tőled várja a megoldást. Fontold meg, mit lépsz!
A hétvégén figyelj rá, hogy mit és mennyit eszel! Az egészséges ételeket részesítsd előnyben, s lehetőleg ne a legzsírosabb csirkecombokat fald be, akkor sem ha azt készítik legjobban a házimanók.

Kedves Bika!

Nem fogsz unatkozni ezen a héten, folyton lesz valami vagy valaki, ami, illeteve aki feladatot ad neked. Egy Bájitaltan lecke jó nagy fejtörést fog okozni.
A hét elején gyors és okos döntést kell hoznod pénzügyi téren, aztán bölcs tanácsot kell adnod. Mielőtt mondanád, számolj tízig, és csak akkor nyilatkozz, ha a szavaid szeretettel vannak átitatva!
A hét közepén a szüleiddel és/vagy a rokonaiddal lehet összezördülésed. Igyekezz kivenni az indulatot, és maradjon a tisztelet! Így sikerülhet egy elhúzódó viszályt megelőznöd.
Még a hétvége előtt munkahelyi nézeteltérés is adódhat egy félreértésből. Az egyik professzor úgy gondolod, hogy igazságtalan volt veled. Ne reagálj elhamarkodottan, halaszd jövő hétre!
A hétvégén lassulj le! Olyasmivel töltsd az időd, ami megnyugtat: pl. séta a parkban, a gyógynövények gondozása stb.


Kedves Ikrek!

Rögtön a hét elején gyorsan kell reagálnod. Lehet, hogy meg kell védened magad egy iskolai ügyben. Állítólag az éjszaka közepén lófráltál az iskolában. Ezt egy rosszakaród terjeszti. Ne hagyd magad! Érvelj adatokkal minél előbb! Ne várj, mert egyre nehezebb helyzetbe kerülhetsz!
Szerencsére amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik a „balhé”, mivel egy barátod kisegít alibivel, mi szerint egész este robbantós snapszlit játszottatok, majd együtt indultatok el a hálókörletbe aludni.
A hét közepén vár rád egy érdekfeszítő beszélgetés. Sokat tanulhatsz belőle. Szó szerint is, ha megragadod az alkalmat.
A hét vége előtt vigyázz a testi és lelki épségedre! Óvatosan közlekedj, ne vegyél részt a kviddics edzésen, és ne keveredj semmilyen titkos viszonyba! Olyan zavaros helyzet alakulhat ki, amelyből hosszadalmas lesz kimászni. Figyelj oda!
A hétvégén rakj rendet magad körül! Mit keres a bájitaltan órára vásárolt patkénylép a nagy csomag tökös derelye között?


Kedves Rák!

Úgy indul a heted, hogy balesetveszélyes helyzetbe kerülhetsz. Ne siess! Inkább késs el, semmint hogy ne érj oda! Egy őrült repülhet neked a légtérben.
Aztán konfliktusba keveredhetsz valakivel. Ha azt látod, hogy az illető elfogadhatatlan stílust enged meg magának, hagyd ott, semmiképp ne ragadj pálcát!
A hét közepén valami kellemes meglepetésben lesz részed. Valaki megdicsér, vagy olyasmit tesz, ami arról árulkodik, hogy nagyra becsül téged. Ne utasítsd vissza, köszönd meg az elismerést!
A hétvége előtt vigyázz a pénzedre, tedd biztonságos helyre! Csak azt vedd meg most, ami feltétlenül szükséges. talán nem most van szükséged a harmadik fejnyelő fedőre!
A hétvége kitűnő lenne egy utazásra. Látogasd meg a vidéki rokonaidat vagy barátaidat! Meglátod, örülni fognak neked. De vigyázz az alkohollal, a hamradik lángnyelv whisky már megárthat!

Kedves Oroszlán!

Ezen a héten új tanárod lehet, vagy új feladatot bíznak rád. Bármelyik is legyen, nem lesz könnyű a kezdet. Szükség lesz a józanságodra és a diplomáciai készségedre. Sose indulatból beszélj, máskülönben magad alatt vágod a fát.
Ebből a szempontból a hét közepe lesz a legkritikusabb. Ha ezt sikerül konfliktus nélkül megúsznod, akkor minden rendben lesz. Ne állj az újdonság felé előítélettel. Egy kórsággal szenvedő emberben is lehet rengeteg jóság...
Még a hétvége előtt a párod – vagy valaki, aki közel áll a szívedhez – kissé zavarosan fogja kifejezni magát. Mielőtt bosszankodni kezdenél, szólj, hogy mondja el érthetőbben, lehet, hogy valaki zagyváló átkot szórt rá!
A hétvégén oszd be a pénzedet! Ha így teszel, kiderül, hogy jobban állsz anyagilag, mint gondoltad. A pluszpénzt se költsd el! Jövő hónapban nagy szükséged lesz rá.

Kedves Szűz!

Ne ijedj meg, ha a hét elején változások lesznek a Grácián! Ne hidd, hogy ellened irányul mindez! Várj kicsit, és kiderül, hogy mit tanulhatsz ebből. Emellett vedd komolyan azt a külföldi cserediák lehetőséget, amely most talál meg! Ez nagyot lendíthet a karriereden.
A hét közepén ne engedd, hogy kimondatlan titkok vonják el a figyelmedet és ezáltal az energiáidat! Lehetőleg tisztázd mindenkivel, hogy mit vár el tőled, ne kelljen kitalálnod, hanem mondasd ki vele! Így lesz tiszta a helyzet és korrekt a feladat.
A hétvégén nagyon jól fogod érezni magad. Ne lepődj meg, ha több meghívást is kapsz! Népszerűséged a topon lesz. Nyugodtan menj el több helyre is! Bár a legjobbnak a Három Seprűben rendezett buli tűnik, ne hagyd ki a Szárnyas Vadkant sem, mert ott érdekes híreket hallhatsz!

Kedves Mérleg!
Rögtön a hét kezdetén egy összeesküvés-elméletbe bonyolódhatsz, ha nem vigyázol. Állítólag az egyik professzort ki akarják utálni az iskolából, s egy óriási trágyagránát akció indul hamarosan. Ha tudsz a dolgoról és nem akadályozod meg, akkor is ludas vagy. Vagy gyere el onnan, vagy határozottan határolódj el!
A hét közepén új lendületet kaphat egy régi vágyad. Ez lehet utazás vagy sport. Úgy látszik, közeleg az idő, amikor megvalósulhat. Rajtad is múlik, hogy mikor. Tedd meg a tőled telhetőt, a többit bízd a jó sorsodra! Valószínűleg felkérést kapsz a házad kviddics csapatába.
A hétvégén lazíts: tedd fel a lábad, és pihenj! Semmi megerőltetőt nem szabad csinálnod. Muszáj regenerálódnod, máskülönben le fogsz robbanni. Az egészséged a tét…

Kedves Skorpió!

Élvezni fogod ezt a hetet. Rengeteg izgalmas dolog fog történni. Több érdekes ember fog megtalálni. A Szárnyas Vadkanban megszólít egy boszorkány. Beszélj vele!
Ha van párod, igyekezz hűséges maradni! Ha még nincs, akkor mindent bele! Most több jelentkező közül is választhatsz, de nem kell elsietned a döntést.
A hét közepén viszont ne a szerelmi életeddel foglalkozz, hanem a munkádra koncentrálj! Itt bizonyítanod kell, illetve végre bebizonyíthatod, hogy mire vagy képes. Erre a lehetőségre vártál. Ne szalaszd hát el!
A karriered építése elvonhat a magánélettől és a családtól. Ezt lehet, hogy ők nehezményezni fogják. Hétvégén kiengesztelheted őket egy vidám, közös programmal. Lehet ez közös kviddics, a Mézasfalás meglátogatása stb.

Kedves Nyilas!

Mindjárt a hét elején munkahelyi konfliktusba keveredhetsz. Jó lenne, ha indulatmentesen tudnál reagálni. Lehet, hogy fel fog bőszíteni az eljárás, de ne mutasd ki a dühödet, mert felhasználhatják ellened! Szerencsére lesz időd okos stratégiát kigondolni, s nem a közelharcban oldódik meg a dolog, bár lehet, hogy védekezésre kell pálcát használnod majd.
A hét közepén tele leszel tervekkel. Még az is előfordulhat, hogy egy külföldi munka, utazás vagy tanulmány lehetősége bejön a képbe. Ne sokat töprengj, élj vele! De nem kell elkapkodnod a döntést. Tájékozódj, és járj utána a részleteknek is!
Még a hétvége előtt legyél óvatos a közlekedésben. Különösen sötétedés után kell vigyáznod, hat után már ne indulj el seprűvel.
A hétvégén egy szép emberrel fogsz találkozni, aki le fog nyűgözni. Ne tegyél senkit féltékennyé!


Írta: Victoria Vulpine

2 comments:

Susan Jessica Gartner írta...

Úgy látszik a vidámságom kilátásban van ^^

Victoria Vulpine írta...

:))
Rám meg inkább problémák leselkednek. :)

Megjegyzés küldése