Pages

2010. április 17., szombat

Fejtsd meg a monogram-kódodat


A névszámok szimbolikájában különös jelentőséggel bírnak a nevek kezdőbetűi, azaz a monogramok. Nem véletlen, hogy ezeket a betűket mindig nagybetűvel is írjuk, így jelezve, hogy kiemelt jelentőséggel bírnak.


A monogram-kód egyfajta rövidítése a teljes névnek. Csupán két, vagy három betű, de mindenki tudja, ha leírva látja a monogramját, hogy ez az ő nevét jelképezi. A monogram valójában egy tömörített energiával bíró jelkép.

Keresd ki a betűk közül a neved kezdőbetűit, és ismerd meg a saját monogram-kódodat. A betűk jelentése lehet, hogy ellentmondásos lesz első látásra, de a két vagy háromféle energetika összjátéka tesz minket olyan sokszínűvé, egyedivé. Előfordulhat, hogy ez idáig csupán az egyiket sikerül felismerned magadban, míg a másikat nem, mivel eddig elnyomtad magadban. A család és keresztnév kezdőbetűinek az energetikáját azonban mindenki megéli előbb, vagy utóbb.

A, Á
A név első betűjeként az A vagy Á az önérvényesítést, a vezetői hajlamot és az akaratosságot hangsúlyozza. Egy elszánt, akaratos, önfejű, kreatív, találékony, újító szándékú, mozgékony (szellemileg és fizikailag is), önálló, agilis személyt mutat, aki ebből kifolyólag kiemelkedő sikereket ér el az életben.

B
A név első betűjeként a B ösztönzi az érzelmeket, a másokkal való konstruktív együttműködés sikereivel kecsegtet. Félénkségre és visszahúzódási hajlamra utal. Érzékeny, mély érzésű, segítőkész, együttműködésre hajlamos, harmonikus társ vagy, akire mindig lehet számítani.

C
A név kezdőbetűjeként a C különös sorsot jelez: pusztán a kitartásodnak köszönhetően, még a sok ellenállás ellenére is elérheted céljaidat. Ez a betű a hangot és a nyilvános szereplés valószínűségét emeli ki. Kreativitást, művészi hajlamot jelez.

D
Ha a neved kezdőbetűje D, akkor komolyan veszed a munkádat, ám hamar továbblépsz, ha a dolgok máshol kedvezőbbnek ígérkeznek. Nem vagy valami kitartó. Határozott vagy pontos és szívós, de néha hajlamos vagy túlértékelni a képességeidet.

E, É
A név első betűjeként az E vagy É betűk aktív gondolkodásra, valamint a kommunikáció és az emberekkel való foglalkozás iránti érdeklődésre utalnak. Határozottan jó beszédkészséget kölcsönöz, amit jól kamatoztathatsz a kereskedelemben, a szórakoztató iparban, vagy más olyan területen, amire elhivatottságot érzel.

F
Ha neved F betűvel kezdődik, érzékeny és együtt érző vagy, ennélfogva hajlamos vagy a hozzád közel állók terheit is magadra venni. Életed során sokszor hozol áldozatot, de a nehézségek ellenére mindig egyfajta felső védelem alatt állsz.

G
Első betűként a G erős vágyat jelez az élet rejtelmeiben való elmerülésre. Keményen dolgozol, és mivel pontosan tisztában vagy értékeiddel, nem adod olcsón magad. Lényeglátó, befelé forduló, elemző, okos személyiség vagy, jól működik a „hatodik érzéked”, és ez is hozzásegíti ahhoz, hogy megértsd az emberek cselekedeteinek indítékait.

H
Első betűként a H fokozza a vezetői képességet és a sikerek elérésének lehetőségét. Tehetséget és nagy sikereket mutat. Sokra viheted, ha képességeidet jó ügyek mellé állítod. Ez a betű magában hordozza azonban a visszaesés veszélyét is. Ha a körülmények kezdenek zavaróvá válni, elveszted az önbizalmadat és az életed feletti irányítást.

I, Í
A név első betűjeként az I, vagy Í gyors gondolkodást, pszichikus érzékenységet és a kollektív tudatra való ráhangolódást jelez. Érzékenységedből kifolyólag lelki sérüléseknek vagy kitéve. Engedd meg, hogy ihletett zenei, irodalmi vagy más kreatív törekvéseid megnyilvánulhassanak született humanizmusod és belső vezetésed szűrőjén keresztül.

J
A J betű tüzet és lendületet kölcsönöz a személyiségnek, ami segít a nyilvánossággal kapcsolatos dolgokban. Személyes és üzleti dolgaidat erős morál és etikai érzék hatja át. Néha azonban a dolgok és a beszélgetések lényege elkerülheti a figyelmedet, ami miatt később kényelmetlenül érzed magad. A bizalom fontos a számodra, és vonzalmaid sok szenvedést okozhatnak.

K
Első betűként a K élénk színezetet kölcsönöz önkifejezésednek, egyfajta vidám és derűs beállítottságot, és vele együtt hajlandóságot arra, hogy minden problémájukban segíthess másoknak. Néha túlérzékeny vagy és ilyenkor érzelmileg kiszolgáltatottá válsz. Ha megbántódsz, akkor elvárod, hogy kitalálják, mire vágysz, és ha nem teszik, akkor megsértődsz.

L
Az L első betűként fokozza az elismertséget, a népszerűséget a szavakkal való kreatív bánásmódot, ami miatt vezetői szerepbe kerülhetsz. Mindazon által romantikus lélek vagy, fejlett belső megérzéssel, sokoldalú, tehetséges, a klasszikus „tanító”. Kellemes beszédhangodat élvezet hallgatni, bármiről is beszélsz.

M
Az M a név első betűjeként őszinteségre, koncentrációkészségre és az emberiség szolgálatára utal. Érzelmi önuralmad miatt azonban sokan kiismerhetetlennek tartanak. Szigorú önfegyelmet gyakorolsz önmagad felett, a személyes kontroll fontos a számodra. Nemes eszmék képviselője vagy, és ösztönösen jó irányba tereled a környezetében élőket.

N
A név első betűjeként az N a társadalmi érintkezésre és elismerésre van felfokozó hatással. A változások és az izgalmak vágya olyan nyitottságot és vonzerőt kölcsönöz személyiségednek, ami a többi kíváncsi természetű embert is magához vonzza. Élvezed a luxus és az érzési kényelmet és ezen a téren hajlamos vagy túlzásokba esni.

O, Ó, Ö, Ő
Gondoskodó, felelősségteljes, szeretetteljes vagy. Harmonikus, művészi beállítottsággal, fejlett szépérzékkel vagy megáldva, így környezeted mindig szép és ízléses. A név első betűjeként az O,Ó,Ö,Ő azonban hajlamosít arra, hogy mások problémáira való nyitottságon keresztül engedd elrabolni energiáid. Figyelj rá, nehogy kihasználjanak!

P
Bizonyára sokan vannak, akik szerint nehéz téged kiismerni. Ha céljaidat meghatároztad, nagy hajtóerővel és céltudatossággal rendelkezel. Az a legjobb, ha törekvéseidet humanitárius megfontolások ellensúlyozzák, ellenkező esetben könnyen elszabadulhatnak személyes ambícióid. Kedvezőtlen körülmények között is szeretnél nagyon jó benyomást kelteni.

Q
A Q a név első betűjeként a tudatszinttől függően jelezhet isteni sugallatokat, vagy akár üres különcködést is. Nem szeretsz másoktól függni, és szeretsz olyan emberek társaságban lenni, akik hozzád hasonlóan kreatívak, művésziek és haladók. Sikeres és gazdag lehetsz anyagi vagy szellemi téren, attól függően, hogy mit tűzöl ki célul. Közfigyelemre, köztiszteletre tehetsz szert, ha képességeidet közcélokra fordítod, máskülönben csak egy különc „csodabogár” maradsz.

R
Az R kezdőbetűként felhalmozódott lehetőségeket, de érzelmi gyötrelmeket is jelent. A megpróbáltatások azonban az érzelmi fejlődés érdekében történnek. Hajlamos vagy megvalósíthatatlan célkitűzéseket kergetni, melyek csalódáshoz vezetnek, cinikussá és bizalmatlanná tehetnek.

S
Első betűként az S azt sugallja, hogy hamar kiszúrod, és okosan kezeled az üzleti lehetőségeket. Felfelé törekvő, nagy célokat kitűző, ezoterikus érdeklődésű, spirituális beállítottságú vagy és hatalmas alkotóerővel vagy megáldva, de olykor heves érzelemkitörésre vagy hajlamos, amellyel elronthatod az elért eredményeidet.

T
Ha T betűvel kezdődik a neved, akkor olyan ponthoz érkeztél, amikor eljött az idő régi elképzeléseid és negatív tulajdonságaid elengedésére. Hadd függjenek továbbra is a kereszten, míg te immár szabadon tarthatsz egy nemesebb szolgálat felé.

U, Ú, Ü, Ű
Ha neved U,Ú,Ü, vagy Ű betűvel kezdődik, akkor rengeteg ajándékot kapsz az élettől, amelyet meg kell osztanod másokkal. Ha nem így teszel, akkor mindenét elveszíthetsz. Ha egyszerre túl sok ügy vagy terv ragad magával, lehet, hogy tehetséged lefecsérlődik, és céljaidat végül nem éred el.

V
Ha neved V betűvel kezdődik, akkor nehéz feladatokra vállalkozol életed során, de képes vagy összetoborozni a lehető leghatékonyabb végrehajtáshoz szükséges embereket. Magadban pontosan látod egy terv megvalósulását, lelkesíteni tudsz másokat, és képes vagy virágzásnak indítani dolgokat.

W
A W kezdőbetűként azt jelenti, hogy az életet keresed, és örömödet leled a növekedésben. Keresésed a legfurcsább, legképtelenebb helyzetekbe sodor. Sok nagy változással teli az életed: új életfeladatok, új családi „felállás”, új életminőség, új lakhely, ezek változékonnyá tehetik érzelmeidet, de jobb, ha megtanulsz alkalmazkodni, és rugalmasan gondolkodni, bármit is hozzon az élet.

X
Az X kezdőbetű azt jelzi, hogy egy keresztúthoz érkeztél tudatosságod fejlődésében: vagy megteszed az előrelépést, vagy a csábításnak engedve ugyanazt ismétled megint. Szükség van a személyiséged elengedésére, a lélek felé való odaadóbb törekvés érdekében. Életednek főként a szolgálatról és az emberi körülmények javításáról kell szólnia.

Y
Ha Y betűvel kezdődik a neved, akkor ne becsüld alá a képességeidet. Talán most jött el az ideje annak, hogy sokoldalú képességeidet a világ javára bevesd. Határozottan éles mentális és intuitív elmével rendelkezel. Kezedben van a „varázsvessző”, amellyel csodákat tehetsz a saját és mások életében is.

Z
Neved első betűjeként a Z látnoki képességeket hozhat, fokozhatja a nyilvános elismertséget, és gyakran szokatlan foglalkozások felé visz. Szokásaidban kerülnöd kell a szélsőségeket és túlzásokat. Az anyagiakkal való visszaélés ugyanis leláncolja a lelket, és lehetetlenné teszi a fejlődést.

Susan Jessica Gartner

4 comments:

Victoria Vulpine írta...

Hmm... Nekem nem lett ellentmondásos a két betűből. Egészen illik rám. :)

Susan Jessica Gartner írta...

Az jó...Az én esetemben is így van:)

Victoria Vulpine írta...

Szuper cikk! Még anyummal is elolvastattam a sajátját. :D

Susan Jessica Gartner írta...

Az jó:)

Megjegyzés küldése