Pages

2010. március 31., szerda

A Marchelle újra a csúcson!


Kedves Marchelle rajongók!

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk önöknek! Derek Marchelle látva cége hanyatlását vissza vásárolta az egész üzletet. Kiderült, hogy Mr. Marchelle egyedül nem tudta volna visszaszerezni, mert nem volt elég pénze rá. Ezért a varázsvilág híresebb divoticinjai összefogtak, hogy megmentsék kedvenc márkájukat.
- „Rendkívül meglepődtem, mikor megjelentek a kúriámnál azok, akiknek eddig a ruhákat terveztem és akik a divatbemutatók keretein belül közszemlére tették a műveimet„ – nyilatkozta Mr. Marchelle.
Tehát mindenkinek, akinek egy csöppet is számít az öltözködés és az, hogy mindig a legmárkásabb ruhákban járjon, az most boldog lehet. Hiszen visszatért a divatvilág vezetője. A Marchelle újra a csúcson! Derek Marchelle az esemény örömére máris piacra dobta azt az alkotását, amelyet a cég lerobbanása előtt tervezett, de már nem volt ideje bemutatni.

Írta: Reina Anderson

2 comments:

Victoria Vulpine írta...

Ez még talán nagyobb meglepetés számomra, mint az, hogy csődbe mentek.
Nagyon örülök! Végre újra piacon van a tagadhatatlanul legjobb divatcég! :))

Berenice Mayflower írta...

Szeretem Marchelle ruháit, főleg a smaragdzöldeket :)Sajnos ritkán engedhetem meg magamnak, hogy minőségi árut vegyek, de akkor viszont csakis Marchellet! :D Örülök, hogy újra ragyog a divatcég csillaga!

Megjegyzés küldése