Pages

2010. március 4., csütörtök

Bűn és Bűnhődés

Letartoztatták és elítélték E.B.G -t, mert gyilkosságot követett el Február 27.-én éjszaka 12:30 perckor New Jersey-ben.
A tanúk és a jelentések alapján az oka a fent említett hölgynek a szerelem volt. Állítólag a férje, megcsalta és ezért dühös és indulatos lett, ezért használta a tiltott átkot. Egy szemtanút kérdeztem meg az esetről, aki fényképet is készített a történtekről.
T : Azt láttam, hogy a férfi egy másik nővel van, mintha üzleti megbeszélés lett volna, ilyesmi és a férfi felesége, Elizabeth, éppen érkezett haza, amikor már nem a megbeszélt témánál tartottak, hanem többről volt szó. Részemről örülök, hogy a hölgyeményt rács mögé dugták, mert nem egy pasival végzett. Ez nem egészséges, hogy egyből gyilkosságot követünk el, ha a szerelmi életetünket feldúlják más személyek. De persze az sem egészséges, ha a férfi csinálja ugyanezt, mert ha ezt csinálja, akkor talán nem tudja megtalálni a szerelmét vagy mi.
R: Mit gondol, Elizabethről, hogy örül? Régóta ismerte?
T: Hogy régóta? Kérem szépen egy középiskolába jártam vele és már akkor ezeket csinálta, ha valamelyik férfi, megcsalta akivel épp együtt volt mindig csinált valamit azzal. Még... még... pisztolya is van a mugli világból, és azt hiszem, egyszer lelőtte az egyik udvarlóját, és a fegyvert becsempészte "Mázlihoz." Ő a legjobb barátom, aki ártatlanul ült emiatt.
R: Ön mit tanácsolna, egy ilyen nőnek?
T : Ilyen gyilkos személyeseknek? Diliházat. Menjen a Szent Mungóba ott úgyis, segítik az orvosok, ha akarja persze. Nem hiszem, hogy egy ilyen megtudna változni.
Ezt nyilatkozta egy közeli hozzátartozója a nevét top secretbe raktuk az illető kérésére. A Dementor csókot fogja megkapni tudomásom szerint.
Vajon képes, egy ember ilyen tettekre? Akár bármilyen gyilkos tettet végezni?
Nos, olvasóink, létezhet. Ha a nő életében vagy akár a férfi életében valami rossz dolog történt az benne marad. De ha nem tudja magát túl tenni a történteken, akkor ugyanabba a hibába esik vissza. Ez kell nekünk? Nem. Miért nem? Talán azért, mert az emberi élet főkulcsa a Boldogság. Ha nem leszünk Boldogok, bármire képesek lehetünk, tehát figyeljünk oda mielőtt cselekszünk. Gondolkodj, Gondolkodj, Gondolkodj. Ezt tanácsolnám E.B.G-nek, aki nemsokára megkapja a Dementor csókot.


Írta : Prue Worren

1 comments:

Victoria Vulpine írta...

Ha mindenkit ennyire megbolondít a szerelem, akkor én nem is vágyom arra, hogy elérjen. :D
Gyilkosságot elkövetni egy olyan pasi miatt, aki megcsal? Irreális gondolkodásmódra utal.

Megjegyzés küldése