Pages

2010. március 31., szerda

Karmahoroszkóp


Kos

Karmikus kötelességed: Nem tudod kezelni a stresszes helyzeteket, és hajlamos vagy idő előtt elfáradni. Próbálj uralkodni az érzelmeiden, és az aprónak tűnő dolgokra oda se figyelj. Koncentrálj a fontos dolgokra, mert a gyors sikereket most azokkal érheted el, ha az indulataidat nem tudod féken tartani, akkor számíthatsz arra, hogy néhány varázslatot önkéntelenül is elvégzel, ami semmi jóval nem kecsegtet.

Karmikus kapcsolatod: Egy veled egy házba járó diákkal lesz karmikus kapcsolatod. Már azt gondoltad, hogy megszabadulsz tőle, de ehelyett a héten arra kellett rájönnöd, hogy még közelebb kerültök egymással. A nyugalom érdekében békülnöd kell, és feladni az elveidből.

Karmikus feladatod: Partnered váratlan meglepetéssel kedveskedik neked, ettől aztán minden gondodat elfelejted egypár órára. Pedig már kezdted azt gondolni, hogy válságban a kapcsolatotok, mert a hét elején nagyon hidegen viselkedett veled. Megnyugodhatsz, semmi baj, csak egyszerűen neki is lehet néha rossz napja.


Bika

Karmikus kötelességed:
Tisztánlátásra van szükséged, mert egyszerre sokan próbáltak befolyásolni, és ennek az lett a vége, hogy teljes zűrzavar van a fejedben. Ahhoz, hogy kitisztuljon a kép, magányra és nyugalomra van szükséged. Vonulj el a külvilágtól pár órára, már az is elég lehet. A könyvtárban találhatsz néhány csendes zugot.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a megnyerő külseje mögött kiábrándító belső tartalom lakozik, valószínűleg egy Mardekáros fog megtéveszteni. Ha időben átlátsz rajta, sikerülhet érzelmileg függetlennek maradnod tőle, és ezzel csak nyerhetsz, egy percig se bánd.

Karmikus feladatod: Készülj fel arra, hogy mostanában kevés dologba lesz beleszólásod. Nehezen viseled az ilyen helyzeteket, de most te is belátod, hogy ez válik mindenki javára. Hajlamos vagy a saját érdekeidet előtérbe helyezni másokéval szemben, és ez most nem lenne ildomos.


Ikrek

Karmikus kötelességed:
Tökéletes időszak, hogy számba vedd a feladataidat, és felállíts egy fontossági sorrendet. Ha valami kimarad, attól még nem dől össze a világ, legyél rugalmas, és illeszd be a napirendedbe. Az SVK-ra különösen ügyelj!

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit nem tudsz vagy nem akarsz reálisan nézni. Sokkal többet viselsz el neki, mint másoknak, és ez kezd szemet szúrni a környezetednek is. Jobb, ha másoknak nem adsz okot haragra, ezért legyél igazságos, ha a véleményednek hangot kell adnod.

Karmikus feladatod: Kedvesed egyre jobban kezd elhanyagolni. Egyszerűen levegőnek néz, és ezt most még nehezebben viseled el, mint máskor. A héten teljesen kiborulhatsz, és még az is előfordulhat, hogy ultimátumot adsz neki. Szégyelled magad miatta, mert többször hozott kellemetlen helyzetbe mások előtt.


Rák

Karmikus kötelességed:
Régi álmodat hiúsíthatja meg a pénzhiány. Bármennyit dolgozz és bármennyit keress, az most nem elég. Fájó szívvel mondasz le dolgokról, de ne keseregj, mert ez a nehéz időszak villámgyorsan elrepül, és minden vágyad teljesülni fog.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akinek a jövőjére vonatkozó terveiben fontos szerepet kaphatsz. Érdemes egyeztetnetek az elképzeléseiteket, és mielőbb belevágni, mert nagyon kedvező hatással lesz mindkettőtökre. Fontos díjat nyerhettek együtt.

Karmikus feladatod: Ne ess kétségbe, ha elmarad a hétvégi buli, amelyre annyira készültél. Legyél spontán, és hidald át egy briliáns megoldással ezt a helyzetet. Még az is előfordulhat, hogy ezzel a tulajdonságoddal hívod fel magadra egy bomba jó boszorkány vagy varázsló figyelmét, akit eddig észre sem vett.


Oroszlán

Karmikus kötelességed:
Nem mind arany, ami fénylik, ezért jobban teszed, ha nem dőlsz be egy nagyon kedvező lehetőségnek. Fölösleges lenne feladnod a biztos, jól bejáratott helyedet, ahol megbecsülnek és szeretnek, és még az sincs kizárva, hogy a közeljövőben kiemelt szerepet kapsz.


Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod, akivel keményebb vagy a kelleténél. Vedd észre, hogy extra szeretetre van szüksége. Mindent elkövet, hogy jobb életetek legyen, és amikor hullafáradtan hazaesik a munkából, nem érdemli meg, hogy rikácsolj vele.

Karmikus feladatod: Mintha kimerített volna az elmúlt időszak, ezért kisebb lelkesedéssel foglalkozol az előtted tornyosuló feladataiddal. A terveid nem várhatnak, és nem lenne jó, ha egy kis fáradtság hátráltatna a sikereid elérésében.


Szűz

Karmikus kötelességed:
Ne becsüld túl a kínálkozó lehetőségeket. Csak olyan dologba vágj bele, amiben biztos vagy, hogy sikeresen a végére érsz, ellenkező esetben a tekintélyed környezeted előtt csorbát szenvedhet. Ezzel nemcsak az önbizalmadat növeled, de a rajongóid táborát is.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segítségedre lehet. Ötleteivel átlendíthet a holtponton és az utadba kerülő akadályokon. Ha fűt az ambíció, az ő hátán most felkapaszkodhatsz magasabb pozícióba. Ettől nem kell rosszul érezned magad, hiszen önszántából, barátságból teszi.

Karmikus feladatod: Baráti kapcsolataidban változások várhatók. Egy váratlan eseménynek köszönhetően kiszűrheted, hogy kik azok az emberek, akik csak érdekből vannak veled, és kik azok, akik igazán, tiszta szívből szeretnek.


Mérleg

Karmikus kötelességed:
Jótett helyébe jót várj. A hét minden napjára jut egy olyan esemény, amikor valaki számára segítő kezet nyújthatsz. Még ha néha nehezedre esik is, meglátod, a későbbiekben kamatostul kapod vissza, de te nem ezért teszed, egyszerűen ilyen vagy.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akihez különös vonzódás fűz. Nem az eseted, úgy érzed, nem lennél képes vele egy hosszabb kapcsolatba bonyolódni. Mégis belemész egy vad kalandba, amely egy éjszakára szól, de jól felkavarja körülötted az állóvizet.

Karmikus feladatod: Felmerülhet egy hosszabb utazás lehetősége. Egyelőre gondolkodóba esel, pedig lelkesedned kellene. Nem érted magad, de ha jobban belegondolsz, nehéz szakítanod a megszokásokkal és a rutinnal, még akkor is, ha kezd unalmassá válni.


Skorpió

Karmikus kötelességed:
Nem okoznak nehézséget a rád háruló feladatok, de azért jobban teszed, ha precíz vagy, és nem hagyod, hogy a sok munka a minőség rovására menjen. Általában elégedett vagy magaddal, és most minden okod megvan rá. Ezt a főnököd is jutalmazza, ami anyagilag és erkölcsileg is jól jöhet.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki nincs a helyzet magaslatán. Egyelőre csak neked tűnik fel, és a sors a te kezedbe adja a választást. Tudnod kell, bárhogy is dönts, mindennek következménye lesz, amit neked kell viselned, ha tetszik, ha nem.

Karmikus feladatod: Nem szereted a változásokat, és ha egy mód van rá, nem is próbálkozol vele. Pedig rád férne egy kis frissítés, ami új lendületet és életörömöt adna. Nemcsak a te hétköznapjaid telnének boldogságban, hanem a környezetedé is.



Nyilas

Karmikus kötelességed:
Ne ítéld el magadat hamis értékek alapján. Elsődlegesen állíts fel egy olyan rendszert magadban, amely a te értékrendednek felel meg. Hallgasd meg, hogy mások mit mondanak, de ne ezt tekintsd a legfontosabbnak, így minden rendben lesz veled.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akitől szeretnél mihamarabb megszabadulni, de egyelőre úgy látszik, hogy nagyon nehéz lesz. A héten minden eszközt kipróbálsz, de eredménytelen leszel.

Karmikus feladatod: Olyan pasi után vágyódsz, aki nem akar mindenben megfelelni neked, és ebben pont az tetszik neked, hogy igazi egyéniség, de abszolút biztonságot ad, és érzed, hogy megbízhatsz benne. Sajnos a héten csak léhűtő szélhámosokat sodor eléd a sors, de tarts ki, mert vár rád az igazi, és ami késik, nem múlik.


Bak

Karmikus kötelességed:
Le kell győznöd a bizalmatlanságot másokkal szemben. Igaz, hogy sokszor rászedtek már, de most minden hátsó szándék nélkül környékez meg az egyik ismerősöd egy jó lehetőséggel. Ne akadályozzanak a sikerek elérésében a félelmeid.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki mindenképp meg akarja kapni, amit akar. Ezek a pasik néha kegyetlenek, de nem bánod, mert méltó párja tudsz lenni, és ezzel kivívhatod az elismerését és a szerelmét.

Karmikus feladatod: A pihenés hihetetlenül energikussá tud tenni. Gyakorlatias vagy, ezért mindennap könnyedén be tudsz iktatni pár óra lazítást, amikor csak azt teszed, amihez kedved van. A jó idő neked kedvez, ülj ki egy kávézó teraszára egy csésze kávé mellé, és élvezd a napsütés adta örömöket és a város morajlását.


Vízöntő

Karmikus kötelességed:
Képes vagy áldozatokat hozni másokért. Ez nagyon jó és szép, de azért a saját érdekeidet ne szorítsd teljesen háttérbe, mert megbánhatod. Maradj hű az elképzeléseidhez, és mindeközben hangold össze mások gondolataival. Ez a keverék lesz a tökéletes megoldás mindenre.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit mindenáron szeretnél megváltoztatni. Ennek érdekében tükröt tartasz elé, és felhívod a figyelmét az összes hibájára. Fontos, hogy a jó dolgokat is kiemeld, találd meg az egyensúlyt, mert ha csak a negatív dolgot emeled ki, a kedvét szeged.

Karmikus feladatod: Nagy döntés előtt állsz, amit félsz meghozni. A pasid támogat mindenben, de nem mehetnek így tovább a dolgok, mert ez neked kevés. Sokkal több figyelemre és testi érintésre van szükséged, mint amennyit ő adhat.


Halak

Karmikus kötelességed:
Viszonylag kiegyensúlyozott heted lesz. Vitáktól mentes békeidőszak következik. Most kell kihasználnod az időt, hogy alkoss, és véghezvidd az elképzeléseidet. Ne legyél rámenős, hagyd, hogy a dolgok a maguk ütemében történjenek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akiben kellemesen csalódhatsz. Már rég nem számítottál arra, hogy részed lesz ilyen élményben. Végre úgy érezheted, hogy nem vagy kiszolgáltatva senkinek és semminek.

Karmikus feladatod: Szerelmi kapcsolatod tovább bonyolódik. Hiába vagy hűséges szerető, kevesebb figyelmet kapsz a héten, mint általában. Nyugodtan tedd szóvá, mert a pasid elfoglaltabb a kelleténél, és a gondolatai most inkább az üzleti ügyek körül forognak. Erőltetni semmit nem lehet, de kedvet azért csinálhatsz neki.



Írta: Victoria Vulpine

0 comments:

Megjegyzés küldése