Pages

2018. június 11., hétfő

Születési csoda a rezervátumban!


Kedves Olvasóink! 

Az ország egyetlen Sárkány rezervátumában tömeges csodaként emlegetik az elmúlt pár hét eseményeit. Erősen felmelegedett időjárásunk ugyanis közbeavatkozott a Sárkány tojások kelési idejébe. Míg a Sárkánymamák élelmet vettek magukhoz, a tojások a tűző nap, és a rekkenő hőség hatására gyorsabb ütemben kezdtek haladni a kikelés időpontjához. A rezervátumban jelenleg 33 nőstény sárkány van, közülük 28 rakott tojást. 
Az elmúlt két hétben pár nap, de volt mikor pár óra különbségek voltak csak a tojásokból kikelő kis Sárkányok születése között. Jelenleg a dolgozók azon fáradoznak hogy minden Sárkánymama és Sárkánybébi a legnagyobb nyugalomban tölthessék ezt az időszakot. Persze erősen megnövekedett az étvágyuk is, sokat kell őket etetni, így napi 24 órában sürgölődnek a varázslók és boszorkányok a rezervátum területén. 
Már tárgyalások folynak a külföldi országok rezervátumaival, hogy ha elérik a Sárkány kölykök a megfelelő kort, melyiket hova fogják szállítani. A tömeges születés örömére a rezervátum a látogatók segítségével fogja elnevezni a Sárkánybébiket. Aki látogatást tesz náluk, az leadhatja név javaslatát az egyes Sárkány családok lakhelyénél. A hónap végén lesz a névadó ünnepség. 

Írta: Hajnal Lavender, Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése