Pages

2010. március 22., hétfő

Mennyire erős a megérző képességed?


Kíváncsi vagy, mennyire vagy intuitív? A nevedben rejlő betűket kell csak megvizsgálnod, és máris kiderül. Néhány betű ugyanis olyan rezgéssel rendelkezik, melyek képessé teszik birtokosát a megérzésekben rejlő erő megtapasztalására.
Ha valakinek hiányoznak nevéből az intuitív betűk, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem rendelkezik ilyen képességekkel, sokkal inkább arra utal, hogy nem vesz róla tudomást, vagy nem használja ezen képességét.
Az intuitív betűk a következők: C, F, K, Q, U, V, Y

Így számold ki:
1. lépés:
Írd fel a nevedet egy lapra, majd vizsgáld meg, hogy van-e benne C, F, K, Q, U, V vagy Y betű. Az ékezetek nem számítanak az U betű esetében.

2. lépés:
Most számold össze, hány darab intuitív betű van összesen a nevedben.
Pl.: Kis Vera
1K + 1V =2
Vera intuitív száma: 2-es.

Ha nincsen a nevedben egy intuitív betű sem, akkor a te intuitív számod: a 0.
Ha kétjegyű szám jön ki, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy a két számjegyet összeadod.


1-es intuitív szám

Intuitív gondolataid úgy villannak be, akár a villám. Egy igazi ötlet gyáros vagy, akinek a kreativitás a legnagyobb erénye. A megvalósításhoz azonban szükséges egy-két energikus szám is, ezek híján ugyanis a zseniális ötletekből sajnos nem sok valósul meg. Ha azonban egy energikus számmal sem rendelkezel, akkor sem kell elkeseredned, mindössze arra kell figyelned, hogy olyan emberekkel vedd magad körül, akik gyakorlatiasabb gondolkodásúak, mint te. Majd ők támogatnak tanácsaikkal a megvalósításban. Fontos, hogy célul tűzd ki eredeti elképzeléseid valósággá változtatását. Ha az intuitív betű mellett a mentális betűk kerülnek túlsúlyba a nevedben, akkor inkább a logikában bízol, mint az intuícióidban. Hajlamos vagy elnyomni a belső hangot, ha a megérzésedet logikátlannak, vagy ésszerűtlennek találod. Utólag azonban mindig kiderül, hogy jobban jártál volna, ha a belső hangra hagyatkozol. Tanulj meg jobban bízni benne.

2-es intuitív szám

Rendkívül jó pszichikus képességeid vannak, szokatlan elképzelésekkel, tervekkel rendelkezel. Bíznod kellene intuíciódban és belső sugallataidban, mert egyéni gondolkodásmódot tesz egyedivé és különlegessé. Ötleteid villanásszerűen jönnek, ha nem hessegeted el őket, akkor komoly hasznát veheted ennek a képességednek. Ha egy problémával elakadsz, csak tedd félre egy kicsit, és menj le Royfort parkjába s járj egyet!. Meglátod, olyan újszerű megoldások villannak be, amikre nem is gondoltál volna, hogy. És máris megoldottad azt, ami problémát okozott. Az intuíciónak épp ez a lényege: olyan megérzés, ami a logikán túl van. Képes vagy érzékelni a kollektív tudatosság belső változásait is. Intuíciód segítheti belső konfliktusaid megoldását, és megadhatja a környezeteddel való együttműködés kulcsát. Próbálj ráhangolódni környezetedre, és megérezni, mire van szükségük.


3-as intuitív szám

Lelki sugallataidat művészi módon érzékeled, a művészetekben és a beszédben ihletett vagy. Egyértelműen valamilyen művészi pályára születtél, fontos, hogy megtaláld azt a művészi ágat, ahol csatornává válhatsz, a lelki sugallataid kifejezésére. Lehet ez akár a színészet, képzőművészet, írás , vagy zene. Egyéni önkifejezésed és stílusod, rendkívüli tehetséged a többi művész fölé emel. Ehhez azonban bíznod kell önmagadban, hinned a képességeidben, és megtalálni azt a területet, ahol leginkább megnyilvánulnak intuitív képességeid. Ha a belső hangra figyelsz, hamar megtalálod a saját utadat. Intuitív oldalad megmutatkozhat, hogy feltárja a szerteágazó tehetségeid kifejezésének lehetséges módjait. Jelentkezz akár, ide a Szombati boszorkányba és fejtsd ki művészi módon gondolataidat!

4-es intuitív szám

A misztikus és intuitív élményeid kényelmetlenül érintenek, mert nem hiszel bennük. Különös, villanásszerű ötleteidet inkább elhessegeted, mint sem meghallgatnád azokat. Belső sugallataidat csak akkor vagy hajlandó követni, ha azok valamilyen gyakorlati dologra vonatkoznak, különben teljesen figyelmen kívül hagyod őket. Döntéseidben, előnyben részesíted inkább a hagyományos vallást, vagy a tudományosan megalapozott lehetőségeket. Pedig különleges újító készséggel rendelkezel, miért nyomod el ezt magadban? Hajlamos vagy jobban bízni mások véleményében, mint saját sugallataidban. Előbb meg kell vívnod a harcot egy berögzött gondolatvilággal ahhoz, hogy a saját misztikus világod feltárulhasson előtted. Hidd el, új lehetőségeket tárhatnál fel az élet minden területén. A járt utat fel kell adnod a járatlanért.

5-ös intuitív szám

Ez a szám is arra utal, hogy különleges művészi érzékkel rendelkezel, vonzanak az ihletett írások és eszmék. A képi világ is elvarázsol, a filmek és a színház szerelmese vagy. Intuícióid, különleges ötleteid ezen a területen jönnek. Emiatt lehet belőled zseniális színházi rendező, vagy film producer. A te tudásod nem tanulható, mert egyéni meglátásaid, ötleteid intuitív egyéniségedből fakadnak. Mindent másképp látsz, mint a többiek, újszerű megvilágításba helyezed a dolgokat. Írói vénád is fejlett, ezt a készségedet a reklámszakmában is kamatoztathatod. Ahhoz azonban, hogy teljesíteni tudj, teljes csöndre és magányra van szükséged. Egy zsivajgó ügynökség, vagy szerkesztőség nem a legmegfelelőbb alkotói helyszín számodra. Otthon, a saját kis világodban azonban csodákra vagy képes.


6-os intuitív szám

Jelentős pszichikus és gyógyító képességekkel rendelkezel. Sikeres pszichológus, lélekbúvár, vagy gyógyító válhat belőled. Megérzéseid ezen a területen jelentkeznek a legjelentősebben. Túlzott hagyománytiszteletre vagy azonban hajlamos, emiatt életed első felében nem igen hallgatsz a belső hangra. Tanulmányokat folytatsz, és mások gondolatait követed. Egyéni vallásos megtapasztalásod hatására azonban később sajátos hited alakul ki. Saját utadat járod, új ösvényeken. Felfedezéseiddel pedig mások előtt jársz. Most már ők követnek téged. Feladatod, hogy felvállald saját eszményeidet, kifejezd azokat, és azok szerint élj, ne mások alkotta szabályok szerint. Nagy áttörésekre vagy képes az emberiség szolgálatának megértésében. Példát mutathatsz a legtökéletesebb szolgálatra.


7-es intuitív szám


Hozzáférésed van az univerzum és az emberiség mély, kozmikus titkaihoz. Született okkultista és metafizikus vagy, aki ért a mágia művészetéhez. Magasabb világok médiumi csatornájává válhatsz, ha elég időt és energiát szánsz képességeid fejlesztésére. A magasabb szellemi régiókba szabad bejárásod van, onnan jönnek intuícióid, meglátásaid. Az alkímiai titkok kutatása is teljesen lenyűgöz, de tudásodat és misztikus képességeidet nem öncélú meggazdagodásra, hanem magasabb célok érdekében szeretnéd alkalmazni. Érzed, hogy mire van szüksége az embereknek, és egy önismereti rendszer kidolgozásán dolgozol. Ugyanis azt vallod, hogy az önismeret a legnagyobb segítség az emberek számára. Valamilyen ihletett felismerés keresztes harcosa is lehetsz. Művészi érzékkel is rendelkezel, vonzanak az ihletett írások és eszmék.


8-as intuitív szám

Vallásos és misztikus felismeréseidnek köszönhetően vezető szerepet tölthetsz be valamilyen egyházban, vallási intézményben, metafizikai társaságban vagy szellemi úton. Mások szellemi vezetőjévé válhatsz, valamely eszme továbbfejlesztése által. Akár a tudatfejlesztés erősen ihletett vezetőjévé is válhatsz. Elképzelhető, hogy iskolát alapítasz, vagy tanfolyamokat vezetsz, előadásokat tartasz. Spirituális közösségeket hozol létre, mert minél több embernek szeretnéd átadni a tudást, és a felismeréseket, melyekhez mély meditációid során jutottál. Képes vagy a jövőt érzékelni, jós álmaid is lehetnek. Ha civil pályát választasz, akkor a vezetésben és az üzletben közvetlen módon működteted intuícióidat. Jól ráérzel az üzleti lehetőségekre, intuícióid mindig megsúgják, mibe fektess nagyobb összeget. Belső hangod segít a döntéshozatalban, a szervezésben, a vezetésben.


9-es intuitív szám

Erős sugallataid vannak. Képes vagy a belső síkokra ráhangolódni, és szimbolikájukat értelmezni. Kitűnő álomfejtő lehet belőled. Tudatosságodat azonban edzened kell, hogy hatékony csatornává válhass. Éberséged segíthet az embereknek a felébresztésében. Egészen új látomásaid lehetnek az emberiség szolgálatával és felemelésével kapcsolatban. Azonban, egy figyelmeztetést is kapsz. Akiknek ugyanis, ilyen sok intuitív betű van a nevükben, hajlamosak arra, hogy képzelt idealizmus világában éljenek, távol a realitástól. Ha nincsen nevedben más olyan tényező, ami segítené, hogy fennkölt gondolatvilágod mellett két lábbal a földön is maradj, fennáll a veszélye annak, hogy magas szintű elgondolásaid a képzelet világában ragadnak, és soha nem valósulnak meg.

0 intuitív szám

Ha nincsen intuitív betű a nevedben, akkor egy kifejezetten kritikus és szkeptikus ember vagy, aki nem bízik saját intuícióian, és homályos absztrakt benyomásoknak tartja azokat. Hitrendszered egocentrikus. Attól függően, hogy energetikai, érzékenységi, vagy intellektuális betűk dominálnak a nevedben, többféle lehetőség áll fenn. Ha az energikus számokból van a legtöbb, akkor egészen földhözragadt gondolkodású lehetsz, aki csak a kézzelfogható dolgokban hisz. Ha az érzékenységi számok vannak túlsúlyban, akkor lelkileg túlérzékeny, és sértődékeny vagy, aki mindenhez érzelmi oldalról közelít. Ha pedig, nevedben az intellektuális számok dominálnak, az intuitív betűk pedig hiányoznak, akkor sajnos túlzottan a logikára hagyatkozol, teljesen kizárva életedből a megérzéseidben rejlő lehetőségeket. Előnyödre válna a különböző meditációs és tudatfejlesztő technikák használata, hogy kifejleszd az intuitív képességeidet.


Írta: Susan Gartner

1 comments:

Victoria Vulpine írta...

Nekem három intuitív betűm van. Ez alapján rendkívül művészi beállítottságúnak kellene legyek. :D

Megjegyzés küldése