Pages

2024. január 12., péntek

Reinhardt Ebshot: Mágikus állatok meséi

 Már rég nem jelent meg cikk a Bosziban a mágikus könyvekről, ezért úgy gondoltam, ideje feléleszteni ezt a remek rovatot is! Ezért mostantól nemcsak remek mugli könyveket fogok ajánlani, hanem belevetem magam a varázslók műveibe is, és onnan is szemezgetek majd újra és újra.

Az első számban egyből egy friss megjelenésről számolok be, mégpedig egy gyerekkönyvről. Mr. Ebshot-ot már bizonyára mindenki jól ismeri, az ő történetein már nem egy generáció nőtt fel. Úgy hírlik, hogy az idős szerző legutolsó könyvét jelentette meg, és innentől kezdve visszavonultan fog élni. Habár ezt már többször is kijelentette, és több helyen is lehetett olvasni, meglátjuk mi lesz most.

Ezen új műve azonban kétségtelenül egy újabb gyerek kedvenc könyv lesz, mivel tele van világunk lényeivel. A kötetben 60 mese található, mindegyike pár oldalas írás. Szerepel benne néhány mugli állattal foglalkozó szösszenet is, de egyes varázslényekről (pl. sárkány, mantikór, sellő) többet is olvashatunk.

A kötet február 1-én jelenik meg, melynek nagy bemutatót terveznek a londoni Abszol úton a Czikornyai és Patzában. Déli 12-re várnak mindenkit, ott lehet majd elsőként megvenni a kötetet, amelyből az eseményen a szerző felolvas a gyerekeknek. Természetesen dedikálásra is sor kerül majd!



0 comments:

Megjegyzés küldése