Pages

2021. december 13., hétfő

Apróhirdetések

Jövőre otthon marad

Kiskedvencem megette az egész éves Gyógynövénytan jegyzetem. Egy zsák édesség üti a markát annak a kedves diáknak, aki felajánlja, hogy lemásolhatom az övét!
Jelige: Köpöd ki!

Nem bírom tovább!

Új idegrendszert keresek. Legyen kici, ócó és vizsgastressz-mentes.
Jelige: csóródiák

Nyári iskola

Ismét meghirdeti nyári kurzusát az Academagia. Az együtt eltöltött hetek alatt a világ minden tájáról érkező varázslóiskolák diákjai megismerkedhetnek egymás kultúrájával, mágiatanítási formáival és az Academagia egyedi módszereivel. A kalandok és a jókedv garantált, életveszély előfordulhat.
Jelentkezz iskolád kijelölt professzoránál!

Unatkozom

Mindenki a vizsgákra tanul, üres a kviddicspálya, néma csend van a folyosókon, és senkit sem izgat, hogy hét ágra süt a nap! Ez így nem mehet tovább! Tedd le a könyveket egy napra, és kapcsolódj ki velem! Nem fogod megbánni!
Jelige: nemcsakatanulás

Tesztalanyt keresek

Elkészültem a Legendás Lények Gondozása vizsgára szánt projektmunkámmal, ám mielőtt leadnám, szeretném, ha valaki kipróbálná, elmondaná a véleményét róla! Bátor jelentkezőket keresek! Csupán negyed órát vennék el az idődből, és cserébe LLG, Bűbájtan és Jóslástan korrepetálást tudok felajánlani.
Jelige: Legjobb vizsga valaha!


Köszönöm a cikkben közreműködők segítségét, aki ezúttal Nadia Moor volt! :) 

Amennyiben a következő számban te is szeretnéd megjelentetni saját apróhirdetésed, keresd bátran Fay Tempestet, fórumon, messengeren vagy akár discordon is!


Szerző: Fay Tempest, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése