Pages

2021. február 19., péntek

Holdvíz készítése és a Holdnaptár

Minden otthona védelmére, tisztaságára, és varázstárgyai kifogástalan működésére valamit is adó boszorkány illetve varázsló csapvíz helyett ahol kell, Holdvizet használ. A különbség azonnal szembetűnőbbé válik, amint egy elhanyagolt kristálygömböt Holdvíz segítségével takarítottunk meg a rátapadt szennyeződésektől. Míg a csapvíz csupán a mugli koszt és port képes lemosni, addig a Holdvíz a káros mediális szennyezéseket, visszamaradt negatív energiákat és szkepticizmusból visszamaradt negatív rezgéseket is leszedi. Az így megtisztult kristálygömb ezek után nem hord félre, nem lát majd rémeket ott ahol nincs is, következésképpen a tisztánlátás maximalitását fogja nyújtani használója számára. Ez szintúgy áll a varázslattal készülő ételek serpenyőire, a varázspálca heti ápolására, de még a repülő seprűre is.

Ha Holdvizet akarunk készíteni, néhány fontos dolgot figyelemmel kell kísérni a Holdnaptárban.



Holdnaptár, alapok:

A holdnaptár fontosságát általában a kis boszorkányok illetve varázslók a szüleiktől lesik el még nagyon korán, így amint elérik a tizenegy éves kort, már úgy lépnek az iskola falai közé, hogy ezt természetesnek veszik és figyelik. A mugli szülők varázslattal rendelkező gyermekei azonban ezen készséget sajnos jobb esetben csak a varázsszülők gyermekeitől tudják eltanulni, és ha onnan sem, alább olvasható egy hiánypótlás.
A Holdnaptár fontosságát azóta ismerjük, amióta az első boszorkány felnézett az égre és rájött, nonverbális varázslata a Hold erejével együtt növekszik. Aztán a telihold fényénél újjászületett tavak és patakok vizében megtisztulva megtapasztalták azt a magasabb rezgésszámot, ami kialakította a sámán kultuszt. Azóta megtanultuk, hogy a Holdnak van sötét oldala és sötét energiája is, a fogyó hold elvesz, az újholdnál végzett varázslatok pedig vagy visszájára fordulhatnak, vagy kimondottan káros hatással sülhetnek el. Ellenben az újhold teljes erejével ad, amit ügyesen kihasználva, gyakorlattal (vagy megszerzett tudással) akár be is gyűjthető Holdvíz formájában. Ehhez pedig nem kell más, mint az újhold teljességének pontos ideje, néhány hegyikristály, tiszta befőttesüveg, és egy fekete doboz vagy fénytől mentes szekrény, ahol felhasználásig tárolni lehet a Holdvizet. A tiszta befőttesüveget töltsük fel az általunk kiválasztott vízfajtával. Ez lehet csapvíz, tó vize, patak víz, vagy a muglik által Pi víznek nevezett agyontisztított palackos verzió is. Kinek mi áll rendelkezésére. A lényeg csak az, hogy amennyiben élő vízből vettünk, ne legyen benne hal vagy más élőlény, mert szegényt a Holdvíz el fogja pusztítani napokon belül. Tegyük a vízzel teli üveget olyan helyre, hogy a telihold erőteljes fénye a kiteljesedés időpontjában átsüthessen annak tartalmán, majd tegyük köré a hegyikristály(okat), ami tovább növelheti a begyűjtés sikerességét. (A kiteljesedés idejét bármilyen muglineten található, pontosságra törekvő holdnaptárban előre megírták, de a 2021-es kiteljesedési időpontokat a cikk végén én is megosztom.) A begyűjtés akkor sikeres, ha a vizet a telihold fénye minimum egy órán át el tudja érni, minden más természetes fényszennyezés kizárásával. 
A vizet minimum egy órával a kiteljesedés utánig hagyjuk a Hold fényében, ha lehetőségünk van rá, akár holdnyugtáig. Annál koncentráltabb vízzel rendelkezünk majd, minél hosszabb ideig érhette a telihold fénye. Ekkor vigyük át a tárolásra kijelölt sötétkamrás területre a Holdvizet, és felhasználásig ott tároljuk úgy, hogy felesleges napfény ne nagyon érje. 





A 2021-es év teliholdjainak kiteljesedési idejei: 
Január 28. 20:18, 
Február 27. 09:19 (begyűjtéshez alkalmatlan, nappalra esik),
 Március 28. 20:50,
 Április 27. 05:33 (begyűjtéshez alkalmatlan),
 Május 26. 13:14 (Duplán alkalmatlan, nappalra esik és holdfogyatkozás is lesz),
 Június 24. 20:40 (A nap 20:50-kor nyugszik, várjuk meg a sötétedést),
 Július 24. 04:37 (ekkor már világosodik, begyűjtéshez alkalmatlan),
 Augusztus 22. 14:02 (nappalra esik, begyűjtéshez alkalmatlan),
 Szeptember 21. 01:54,
 Október 20. 16:57 (a nap 17:47-kor nyugszik, várjuk meg a besötétedést),
 November 19. 09:59 (begyűjtésre duplán alkalmatlan, holdfogyatkozás is lesz),
 és December 19. 05:37 (sajnos a nap 7:31-kor kel, 6:37-kor a begyűjtést be kell fejezni).
Mint látható, nagyon fontos, hogy a napfény ne szennyezze be a vizet, ezért egy órával napfelkelte előtt és naplemente után még nincs értelme nekiállni a begyűjtésnek. 

Írta: Hadiyya Amjad, 2. évfolyam,Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése