Pages

2021. január 25., hétfő

Új gyerekbolt az Abszol úton!

 Köszöntöm a Mugli világ rovat Olvasóit!


Igen, mint a címből is kiderül, most újra egy hamarosan megnyíló boltról írok Önöknek. Még pedig egy kizárólag mugli játékokat árusító üzletről! A mugli mozi és a mugli múzeum után, végre egyre több varázstalan dolgokkal foglalkozó bolt nyílik.

Eljutva az üzlet helyszínére, egy kisebb beszélgetést is váltottam a tulajjal, Ms. Jasmine Barker-el.


Szerkesztő: Örülök, hogy hamarosan már teljes pompájában nézhetjük itt minden nap az üzletét. De árulja el: hogy jött az ötlet?

Ms. Barker: Köszönöm szépen a kedves szavakat. *mosolyog* Igazából a kislányomtól jött az ihlet. Mivel az apja mugli, és előszeretettel vásárol neki különféle varázstalan játékokat, amik vannak olyan jók (ha nem jobbak néha), mint a varázslatosak.


Sz.: Oh, így megértem. *mosolyog vissza a nőre ugyanúgy* Tudja, én is mugli szülők gyermeke vagyok, így még izgatottabban várom ezt a helyet.


Ms. Barker: Oh, akkor remélem törzsvendég is lesz, ha egyszer családot is alapít! *nevet viccelődve*

Sz.: *ő is az interjúalannyal együtt nevet, mialatt mondja* Igen, meg hiszem azt! De ahhoz kerítenem kellene magam mellé valakit is! *kuncog*


Ms. Barker: Hm…Talán társkereső vállalkozás is elkellhet. *kuncogott*

Sz.: Megköszönném. *bólintott szintén kuncogva*


Még beszélgettünk egy darabig, majd még azt is megosztotta velem, hogy természetesen minden korosztályban levő gyerekeknek lehet majd kapni több játékot. Barbie-babákat, kisautókat (amikről volt szó korábban), több babát, kis totyogósoknak biztonságos játékot, stb.


Kedves boszorkány anyukák, nagynénik, más boszorkák! Önök is fel fogják keresni ezt a helyet? Mert én biztosan!


Ennyi lett volna most ez a rovat.


Boszorkányosan szép napot!


Írta: Gina Cobbler 


0 comments:

Megjegyzés küldése