Pages

2021. január 25., hétfő

Az Én-Idő rituáléja

 Kedves Olvasók!


Sok boszorkány, és számos varázsló sajnos nincs tisztában azzal, mennyire fontos időről-időre feltöltekezni. Jól felépített rendszerek buktak már meg csak azért, mert az őket mozgató varázslók egyszerűen kiégtek és kimerültek a cél elérése előtt. És lássuk be, mindannyian éreztük már, hogy „na most nincs tovább,  vagy leállok és megvárom míg utolér a lelkem, vagy feladom”. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében, és a kreativitás fenntartásáért érdemes beiktatni az Én-Idő rituáléját legkésőbb minden hónap azon egyetlen napjára, ami újhold idejére esik. Hogy miért erre a napra? Több okot is fel lehet sorolni. Mert belsőséges, a magunkra figyeléshez ideális, a külső és a belső rezgésszámokat ilyenkor a legkönnyebb összehangolni, valamint a belső útkeresés hangolódásában is ilyenkor érhetők el a legnagyobb sikerek. A varázslatokhoz viszont csak és kizárólag speciális esetekben nyúljunk ekkor, ugyanis az ilyenkor elindított mágia teljesen lemeríti az embert.

De ha már megtörtént a baj, mit is tehetünk? Komplett kúrák állnak ma már a Szent Mungó Rehabilitációs szakemberei előtt is, csemegézzünk egy kicsit ezek között. Meditáció, gyógynövényes fürdősó használata, gyertyamágia relaxációs technikákkal kombinálva, a rezgésszámunknak megfelelő illóolajok párologtatása nem inhalációs célzattal, naplózás.

Ha tehetjük, semmiképpen ne várjuk meg míg ezen nívós gyógyítókból álló szakmai csapat kezébe kerülünk. Hetente egyszer pár órára, de legkésőbb havonta az újhold idején egy teljes napot szenteljünk a feltöltődés eme komplex formájának.




Ha kimerültségünk hátterében fizikálisan is megfogható problémák szerepelnek, egy gyors szertartás keretén belül írjuk egy papírlapra, és jelképesen szabaduljunk meg tőle annak elégetésével kék gyertya felett. Ha ez megtörtént, jöhet az érdemi Én-Idő. Füstölő égetése tisztító hatású füvekből. Ez lehet zsálya és levendula keveréke, palo santo, fehér zsálya. Fontos megjegyezni, hogy itt a zsálya bármelyik fajtája hasznos, csak tudnunk kell, mi mire hat. A kék zsálya az életenergiánkat segít egyensúlyba hozni, a fehér általános tisztításra való, a cédrus zsálya pedig a mélyebb meditáció elérésére használatos. A gyógynövényként forrázással használt zsályát pedig inkább hagyjuk meg tea formában fogyasztásra. Ez kombinálható levendulával és citromfűvel, de a mértékre nagyon vigyázzunk! És hogy ne csak belülről hidratáljuk magunkat, tegyük ezt meg kívülről is fürdősós merülőfürdéssel egybekötve. Sokan nem tudják, de a merülőfürdés, más néven kádban (fürdés) ázás fürdősóval kombinálva régóta szerepel az orvostudomány jótékony hatást kiváltó kúrái között. És ha már só, a fehér gyertya használatánál ne felejtsünk el a gyertya táljába elegendő finomított tengeri sót tenni, hogy fixen és biztonságosan álljon messze minden gyúlékony anyagtól, amíg a feltöltődéssel foglalkozunk! A teljes hatás eléréséhez használhatunk továbbá kristályokat, erre a célra jó bármilyen kvarckristály. Füstkvarc, ametiszt, vagy akár rózsakvarc is. Ezek rezgésszáma relaxációt elősegítő hatást fejtenek ki. Továbbá a szodalit, howlite vagy jáde, ha úgy érezzük, szervi gondokkal is küzdünk. További kombinációs lehetőségek még a tarot kártya használata, bár ez inkább csak fakultatív az Én-Idő végén, sok esetben én nem ajánlanám, mert rossz hír esetén az egész napunk oda a nehezen megszerzett feltöltődéssel együtt. A naplózás viszont jobban segíthet tisztábban látni az előttünk álló nehezebb időszakot, de ennek alkalmazását én folyamatos használatra is szívből ajánlom. Egyrészt segít a kimerülés kockázatát a minimálisra szorítani, másfelől vezethetjük benne az Én-Idő sűrűségét is, hogy egy idő után előre be tudjuk táblázni, ezzel is segítve önmagunkat, hogy ne sodródjunk észrevétlen a teljes kimerülés szélére. Ha pedig sikerrel jártunk, és rátaláltunk a bioritmusunk szerint legmegfelelőbb időpontokra, minimum hetente egyszer éljünk a lehetőséggel, hogy egy gyors feltöltődésnek időt szorítsunk.

Nézzünk egy gyorslistát, ami sok esetben elegendő varázsenergiáink feltöltésére, szinten tartására:
A minőségi alvás elengedhetetlen. Ébredés után egy nyugodtan elfogyasztott kávé vagy tea, majd együnk valami finomat. A megtisztulási rituálé kimerülhet egy alapos zuhanyzásban a kedvenc tusfürdőnkkel lágy gyertyafény kíséretében.
Alkoss valamit. Ne feledd, hogy egyedi vagy. És szeresd a kristályaidat!


Írta: Hadiyya Amjad, Arcanus


0 comments:

Megjegyzés küldése