Pages

2022. december 13., kedd

Varázskönyv lapok

 Kedves Olvasó!

Remélem sok örömet tudtam okozni a Grimoire lapokkal, és hogy legalább ekkorát fogok szerezni a szintén letölthető Varázskönyv lapokkal. Az előző cikkemben ajánlottakhoz képest kicsi változtatással hoztam növényhez, kristályhoz, gombához valót, azonban az  olaj most kimarad. Cserébe füstölő és gyertya dekorált lapjaim is vannak a már megszokott, két oldalas módon Word és PDF mentéssel, mindkét esetben egyszínűen, hogy színezhető, színes papírra nyomtatható módon még egyedibbé tehessétek. Valamint aki az olajhoz is szeretett volna lapot, vagy ezeken kívül bármi máshoz, ami nekem esetleg nem jutott az eszembe, „ÜRES” megnevezéssel utólag dekorálható kétoldalas is van a linken található csomagomban.

A letölthető lapok, és matricák itt találhatóak. A linkre kattintva még egy újabb, immár kétszer több dekort tartalmazó matrica- és pergamencetli csomag is megtalálható, ezek mindegyike jpg, png, valamint Gimp-ben megnyitható xcf fájlként is feltöltésre került azon boszorkányokra és varázslókra gondolva, akik szívesebben dekorálnak és vezetnek Varázskönyvet a számítógépükön. Ezek is szintén egyszínűek, színezhetők.

A lapok letöltés és nyomtatás után is dekorálhatóak, például a gyertyáknál csak egyetlen színhez van megalkotva a dekoráció, de a második, üres oldalra egy komplett szín-megfelelési felsorolás is kényelmesen elfér. A matricák esetében a méretezéssel érdemes kicsit eljátszadozni, hogy jobban igényre legyenek igazítva, hiszen amíg nekem egy kicsi pók is bőven elég nagy, addig lehet, hogy másnak az túl kicsi.

A következő számban egy kis barkácsolós cikkel jövök, amiben megmutatom, hogyan lehet ezekből a kinyomtatott lapokból hajtogatást követően kivehető lapú, mappás jellegű Árnyak Könyvét készíteni. Továbbá aki már egy fixebb verzióra vágyik, azoknak a fűzött, kötött verzió is bemutatásra kerül a különleges könyvjelzők behelyezésével együtt.

 További kreatív, szép napot kívánok!

Írta: Haddiyya Amjad

 

 

 

0 comments:

Megjegyzés küldése