Pages

2020. augusztus 1., szombat

Augusztus havi horoszkóp

Kedves Olvasók!


Köszöntöm Önöket a nyár utolsó hónapjában! Remélem, sokuknak fog kedvezni a csillagok állása!


Bak:

Szerencsés időszak következik: egy kedves kollégája, barátja sok terhet levehet a válláról. Ne töltse azért haszontalanul az időt, inkább szánja azt befejezetlen ügyei tisztázására.

Vízöntő:

Az üzleti élet váratlan buktatókat tartogathat a Vízöntőknek. Talán keresnie kellene egy jó könyvelőt vagy jogászt, aki segít kimászni önnek a csávából.

Halak:

Végre nyugalomra találhat: talán sikerül megszabadulnia egy kellemetlenné, feleslegessé vált kapcsolattól, vagy más módon könnyebbíthet az életén.

Kos:

Az élete, akármily változatos és izgalmas, mindig az ön kezében van. Ha akarja, kizökkenhet a régi kerékvágásból, ha akarja, megújulhat, de maradhat minden a régiben is.

Bika:

Mostanában igen elnéző a munkatársaival, és ez egyeseket arra buzdíthat, hogy a fejére nőjenek. Nagyon óvatosan és finom eszközökkel, de figyelmeztetnie kell őket.

Ikrek:

Ha tervei eddig még nem is váltak valóra, azért nem kell aggódnia. A sors most próbára teszi, de nem azért, hogy mindenről lemondjon. Muszáj, hogy csiszoljon az elképzelésein.

Rák:

Azt gondolta, hogy egy kis gonoszkodást megengedhet magának, de túllőtt a célon. Nem baj, még mindent elsimíthat. Ön alapvetően kedves természet, és még nem volt olyan, akit erről ne tudott volna meggyőzni.

Oroszlán:

Ha túl sokáig készül élete nagy dobására, elvétheti a célját. Merjen belevágni, aztán majd közben kialakul, hogyan tovább. A merészségért önnek sose kellett a szomszédba mennie.

Szűz:

A veszekedés ideje lejárt, most már a teremtő tervezésre kell koncentrálnia. Lehet, hogy minden összezördülés csak a tisztázást szolgálta. Ne ápolja magában a sérelmeket.

Mérleg:

Jól teszi, ha fenntartással kezel bizonyos baráti tanácsokat. Nem akartak rosszat önnek, de nem látják olyan tisztán a helyzetét, mint ön. Csak azt fogadja meg, ami valóban arra érdemes.

Skorpió:

Habár szívesen lustálkodna még, de már a tettek mezejére kell lépnie. Méghozzá mindjárt a sűrűjébe. A munkahelyén különösen nagyot kell alakítania, ha a továbbiakban is meg akarja tartani a pozícióját.

Nyilas:

Nem ártana egy kicsit többet mozognia: a nyár nem tett jót ragyogó alakjának. A probléma az, hogy ezt sokan észreveszik, úgyhogy ideje lenne elkezdeni kerékpároznia.

Köszönöm, hogy figyelmüket a horoszkópra terelték! További szép napot kívánok!

Kiss Noel/ Arcanus ház/ 6.évfolyam

0 comments:

Megjegyzés küldése