Pages

2020. július 13., hétfő

Auris elixatura

Kedves Szombati Boszi olvasók!

Varázslatos napot nektek!/*

A mai napon újra elővesszük megporosodott üstünket, kinyitjuk mágikus hozzávalóinkat tartalmazó dobozkáinkat, ugyanis varázsfőzetet fogunk készíteni!^^

Sokak vágynak állati képességekre, hogy lássanak a sötétben, jobb legyen a szaglásuk, és még sorolhatnánk. Animágiával ugyan elérhető a célunk, de van egyszerűbb mód bizonyos képességek elérésére... mégpedig a különböző varázskencék, melyek tégelyekben várakoznak, avagy különböző csillogó-villogó, fortyogó levek, amelyeket cuppanó dugattyúk alá helyeznek az ügyes kezek.

A mai főzetünk is egy lesz ezek közül, ugyanis ennek segítségével akár kilométerekről is meghallhatunk apró neszeket.

Kezdjünk is bele!

Szükségünk lesz 2 marék szárított kamillavirágra, 3 szál sarki róka szőrre. Emellett kelleni fog még pontosan egy csészényi holdvíz, és egy csipet morzsolt fürj tojáshéj.

Kizárólag rézüstöt használhatunk a csodalé elkészítéséhez!
A holdvizet a déli nap fényénél öntjük az üstbe, alá apró lángokat varázsolunk. Amikor a víz már gyöngyözni kezd, beledobjuk a kamillavirágokat. Addig kavargatjuk, ameddig a víz a virágok hatására sárgás színűvé nem válik. Amikor ez bekövetkezett, leszűrjük egy fiolába. A kis üvegcsét bedugózzuk, és a Hold fényénél pontosan háromszor megrázzuk. Ezután beletesszük a rókaszőrt, és pihenni hagyjuk. Az ezt követő harmadik napnyugtakor a főzetet másik üvegcsébe öntjük, tojáshéj ágyra. Hagyjuk, hogy a lemenő nap fénye átjárja, majd fogyaszthatjuk.

Egy apró csepp hatása egy órán át kitart.

Kérem, elővigyázatosan fogyasszátok! Ne alkalmazzátok gonosz célok megvalósítására!

További varázslatos hetet!/*

Rosalita Grime, Caminus

0 comments:

Megjegyzés küldése